verkocht onder voorbehoud

Muilwijckstraat 67

Papendrecht

Omschrijving

Heerlijk ruime hoekwoning in Papendrecht met zonnige tuin en megagrote schuur! Welkom bij deze enorm gezellige hoekwoning gelegen in het hart van Papendrecht. De woning ligt op loopafstand van het bruisende centrum van de Meent van Papendrecht en slechts een steenworp verwijderd van een supermarkt. Handig, toch? Deze hoekwoning is flink uitgebouwd met een prachtige aanbouw en lichtstraat, waardoor je heerlijk veel ruimte en lichtinval hebt. Bij binnenkomst word je verwelkomd in een knusse hal met garderobe en een toilet dat een raampje heeft voor wat extra frisse lucht. De ruime woonkamer heeft een licht eiken vloer, een gezellige open haard en een erkerraam aan de voorzijde. Dankzij de aanbouw en lichtstraat is het hier altijd lekker licht. Buiten vind je zonneschermen aan zowel de voor- als achterzijde en screens op de lichtstraat. Koken doe je in de gave open keuken met een flinke eetruimte. De keukeninrichting is wit en de blikvanger is het brede 6-pits gasfornuis. Op de eerste verdieping vind je een prima overloop met een vloer die doorloopt naar alle slaapkamers. De badkamer, klein maar netjes, heeft twee kleine raampjes voor ventilatie en mooie bruintinten. Op deze verdieping zijn drie slaapkamers, allemaal voorzien van rolluiken. De slaapkamer aan de voorzijde biedt toegang tot een balkon. De tweede verdieping beschikt over een overloop met Cv-installatie, wasmachine en droger. Er is toegang tot een ruime kamer met schotten onder het schuine dak. Een fijne plek met uitzicht op de achterkant van het huis. Geniet van de voortuin met leilindes en een diepe voortuin met sierbestrating op het oosten. Aan de zijkant van de woning staat een klein houten schuurtje met elektra. De achtertuin is een leuke plek met een houten schutting, grasveld, houthokje en zelfs een glijbaantje voor de kids. Achter de brandgang vind je nog een stukje tuin met een grote schuur, gelegen op het westen. Deze toffe schuur is geïsoleerd en voorzien van bewegingssensorverlichting aan de voorkant. Deze woning is ideaal voor gezinnen die op zoek zijn naar ruimte, comfort en gezelligheid. Mis deze kans niet en maak snel een afspraak voor een bezichtiging!

Indeling
Entree: Knusse hal met ruimte voor je garderobe, geeft toegang tot de woonkamer, trapkast, meterkast, toiletruimte en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Meterkast: Meterkast met 7 elektrische groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdaardlekschakelaar.

Toilet: Keurige toiletruimte in wit/grijze kleurstelling, is voorzien van een staand closet, fonteintje, inbouwspots en een raampje voor de nodige verfrissing.

Woonkamer: Ruime woonkamer met een prachtige licht eiken vloer en een gezellige open haard. De woonkamer heeft een leuk erkerraam aan de voorzijde, met een zonnescherm aan de voor- en achterzijde en screens (met afstandsbediening) op de lichtstraat voor de nodige schaduw. De begane grond is zeer ruim door de aanbouw en lekker licht door de lichtstraat en grote raampartijen. Aan de achterzijde bevinden zich openslaande deuren (met hor) naar de geweldige achtertuin. Boven deze deuren vindt je prachtige glas-in-loodramen. Heel gaaf! De ruimte is afgewerkt met ene houten vloer, gestuukte wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: De gave open keuken is heel erg ruim en tevens is hier de eethoek geplaatst. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel. De keuken heeft een witte kleurstelling en is voorzien van een oven, 6 pits gasstel, afzuigkap, koel/vries combinatie en een vaatwasser. Er is ook nog een los keukenblok met nog meer opbergruimte. Via een deur wordt er toegang geboden tot de achtertuin. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.


Eerste verdieping
Overloop: Prima overloop met leuke raampjes in de trapopgang. Hierdoor heb je speelse lichtinval. De hal geeft toegang tot de badkamer, drie slaapkamers en een inbouwkast. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een gestuukt plafond. De vloer loopt mooi door naar alle slaapkamers.

Slaapkamer 1: Lichte slaapkamer gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon. De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van de woning en is voorzien van rolluiken. Ideaal om het goed donker te maken. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, gestuukte wanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 2: Royale masterbedroom met veel lichtinval door de grote ramen. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft daardoor leuk uitzicht op de tuin. Ook hier zijn rolluiken aanwezig. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, deels gestuukte wanden/deels behangwanden en een gestuukt plafond.

Slaapkamer 3: Knusse slaapkamer welke momenteel is ingericht als babykamer. Een normaal bed zou er ook prima passen. Of richt je het in als kantoortje aan huis? De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en voorzien van rolluiken. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, deels gestuukte wanden/deels behangwanden en een gestuukt plafond.

Badkamer: Keurige badkamer met mooie bruintinten. De badkamer is een knusse ruimte, maar je hebt er wel alle voorzieningen die je nodig hebt zoals een zwevend closet, design radiator, douchecabine, meubel met geïntegreerde wastafel en mechanische ventilatie. Voor extra ventilatie zijn er twee raampjes aanwezig. De badkamer is afgewerkt met deels tegels en deels beton cire.

Balkon: Fijn balkon (afm. ca. 1.38 x 3.94) aan de voorzijde van de woning. Fijn om ’s ochtends de dag hier te beginnen of om je was te drogen te hangen.


Tweede verdieping
Overloop: Nette overloop met een raam, wasmachine- en drogeraansluiting en de opstelplaats van de Cv-ketel. Achter de schotten kun je diverse spullen kwijt. De overloop geeft toegang tot slaapkamer vier. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, deels gestuukte wanden/deels metselwerk en een delen plafond.

Slaapkamer 4: Ruime slaapkamer met veel opbergruimte achter de schotten onder het schuine dak. De grote raampartij bied je veel licht en een leuk uitzicht. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft sfeervolle inbouwspots. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, deels gestuukte wanden/deels metselwerk en een delen plafond.


Tuin
Voortuin: Diepe voortuin (afm. ca. 7.00 x 7.50) met leuke sierbestrating, diverse beplanting, mooie leilindes en een boom. De voortuin is gelegen op het oosten en voorzien van een zonnescherm.

Achtertuin: Grote achtertuin (afm. ca. 10.20 x 7.50) met een leuk terras en een grasveld. Genoeg ruimte om een leuke zithoek te plaatsen en om de kids te laten spelen. De tuin is gelegen op het westen en heeft een mooie houten schutting (rabat). Het houthokje is ook in deze stijl. Aan de zijkant van de woning is er een klein houten schuurtje (afm. ca. 2.88 x 1.50) met elektra, waar je je tuingereedschap kunt opbergen. Achter de woning ligt een brandgang en daarachter beschik je over nog een stuk perceel. Hier is een gave grote schuur op gebouwd. De tuin is achterom bereikbaar.

Schuur: Geïsoleerde schuur met ruimte voor het opbergen van je fiets of motor en te gebruiken als klus-/hobbyruimte. De schuur heeft een raam met dubbelglas en goede isolatie. Aan de buitenzijde van de schuur gaat er licht aan op bewegingssensor. De lampjes in de brandgang blijven tevens achter en gaan aan op een tijdschakelaar. De schuur is voorzien van elektra, heeft deels een overkapping en is gelegen aan het water.


Bijzonderheden
Deze hoekwoning ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk, dicht bij het levendige centrum van Papendrecht. Praktische voorzieningen zoals een winkelcentrum, park, kinderboerderij, basisscholen en uitvalswegen zijn op korte afstand te vinden.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1959
Verwarming: Remeha Avanta 28C Cv-ketel (2009)
Warmwatervoorziening: Remeha Avanta 28C Cv-ketel (2009)
Glas: Dubbele beglazing (HR-glas)
Kozijnen: Grotendeels houten kozijnen (2e verdieping kunststof)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 425.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1945-1959
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, buitenzonwering en glasvezel kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel en open haard
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2009 van Remeha Avanta 28 C, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 116 m²
Perceeloppervlakte 276 m²
Inhoud 408 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 5 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in centrum en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 76 m² en is gelegen op het westen

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object