Molenveste 5

IJzendijke

Omschrijving

Ligging:
Deze leuke tussenwoning met aanbouw en stenen berging is rustig gelegen in een kindvriendelijke buurt, direct grenzend aan een nieuwbouwwijk ‘’De Groote Jonkvrouw’’ Doordat er geen huizen direct tegenover de woning staan geeft dit een open en ruimtelijk gevoel zowel in de straat als in de woning.

IJzendijke:
De bijnaam voor IJzendijke is Petit Paris. Het dorp doet deze naam zeker eer aan vanwege haar charmante karakter. Het historische centrum van ‘Petit Paris’ staat bekend om de gezellige markt met verschillende cafés. Hier wordt je tijdens de folkloristische dag in juli meegenomen terug in de tijd. Absoluut een aanrader! IJzendijke is mede door de aanwezigheid van 2 grote basisscholen een dorp met een jong karakter. Ook het verenigingsleven is hier levendig aanwezig met een tennis-, voetbal- en volleybalvereniging. Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u het dorp niet uit, de lokale Plus supermarkt heeft een uitgebreid assortiment.

Indeling:
U komt binnen via de hal waar zich de meterkast bevindt. Bij binnenkomst in de woonkamer valt de vele lichtinval op door de grote raampartijen in voor- en achtergevel. De zon schijnt door het raam aan de zithoek aangenaam naar binnen. Voor de koudere dagen of gewoon voor de gezelligheid is er sfeervolle elektrische haard met schouw. De aanbouw aan de achterzijde heeft een grote schuifpui naar de achtertuin. In de aanbouw is voldoende plaats voor een grote eettafel en eventueel kleine zithoek of speelhoek voor kinderen.
De half open keuken in hoekopstelling is voorzien van een 4-pits keramische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, koelkast, vaatwasmachine en oven. Eveneens in de aanbouw en via een gang te bereiken is er een badkamer met ligbad, wastafelmeubel en toilet. Aan het einde van de gang is er nog een deur naar de tuin.

Eerste verdieping
De overloop geeft toegang tot de 3 slaapkamers. Waarvan de grootste met eigen wastafel en televisie-aansluiting. De andere 2 slaapkamers zijn ook voldoende ruim voor een tweepersoonsbed. Op de bovenverdieping is er een 2e badkamer, deze badkamer heeft douche en toilet. Bergzolder te bereiken middels vlizotrap.

Tuin:
Gedeeltelijk overdekt terras met plaats voor meerdere zithoeken. In de achtertuin is er een stenen berging (11m2) voorzien van elektra en verlichting en met opstelling voor witgoed (wasmachine en droger). De tuin is achterom te bereiken. Via een poort komt u in de brandgang zodat u makkelijk met bijvoorbeeld fietsen weg kunt.

Extra’s:
- Verwarming en warm water middels Remeha combi-ketel (1998)
- Vloerverwarming op de begane grond
- Elektrische sfeerhaard
- Geheel voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing
- Geheel voorzien van rolluiken waarvan begane grond elektrisch bedienbaar.
- Terrasoverkapping
- Stenen berging (3,80m x 2,80m) voorzien van verlichting en elektra
- Buitenkraan
- Buitenverlichting
- Buiten elektra
- Tuin achterom bereikbaar
- Parkeergelegenheid direct voor de deur
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 259.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Tussenwoning
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 99 m²
Perceeloppervlakte 129 m²
Inhoud 310 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 129 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object