€ 250.000,- v.o.n.

Molenstraat 97

Geleen

Omschrijving

Slimmer kopen met Wij Collectief.
Kopen zonder kosten | Kopen zonder eigen geld | Kopen met Wij Collectief.

Virtuele tour!
"Loop" vandaag nog binnen in deze karakteristieke en instapklare tussenwoning in Geleen.
Neem vanuit je luie stoel een kijkje in je toekomstige huis. ‘Wandel’ eens door de woning en ervaar echt hoe deze woning voelt. En maak daarna snel een afspraak voor een live-bezichtiging.
Met een VR-bril maak je de ervaring helemaal compleet.

Ruime, instapklare tussenwoning in prima staat, drie slaapkamers en ruime tuin met terrasoverkapping. Gelegen in een rustige woonwijk en op loopafstand van het centrum van Geleen.

Indeling:
Begane grond:
De hal beschikt over een toilet met fonteintje en biedt toegang tot de provisiekelder (ca. 4.65 * 1.79 m). De ruime woonkamer ( ca. 7.67 * 3.38 m) is voorzien van een lichte parketvloer. De woonkamer loopt door in de aanbouw met achterin de moderne, open keuken (ca. 5.85 * 2.33 m) voorzien van alle voorname apparatuur. Zowel via de openslaande deuren achterin de woonkamer, als vanuit de keuken is er toegang tot de tuin en het deels overdekte terras.

Eerste verdieping:
Via overloop van de eerste verdieping komen wij bij de twee slaapkamers. Slaapkamer 1 (ca. 4.05 * 3.46 m) en slaapkamer 2 (ca. 3.46 * 3.46 m) beide voorzien van een parketvloer.
De badkamer (ca. 2.24 * 1.92 m) beschikt over een inloopdouche met decoratieve tegels, een vaste wastafel en toilet. De ruimte is volledig betegeld.

Tweede verdieping:
Middels een vaste trap komt men op de tweede verdieping. Op deze zolderverdieping is een ruime, derde slaapkamer (ca. 3.50 * 2.67 m) gecreëerd. Tevens is er een aparte ruimte met witgoed aansluitingen en extra bergingsmogelijkheden. Beide ruimtes zijn voorzien van een parketvloer.

Tuin:
Achter de woning ligt de tuin met deel overdekt terras. De tuin is volledig betegeld en zeer onderhoudsvriendelijk. Achterin bevindt zicht een een ruim tuinhuis.


Wij Collectief
De unieke en veilige alles-in-1-formule waarmee je zonder ingewikkelde constructies, taxaties, verbouwingen en/of separate leningen een woning kunt kopen zonder eigen geld met NHG (Nationale Hypotheek Garantie).

U koopt een woning tegen de marktwaarde en krijgt hiervoor gratis advies van een onafhankelijke hypotheekadviseur. De kosten worden door de verkopers betaald via de vrij op naam (v.o.n.) constructie i.p.v. de kosten koper (k.k.) verkoop.

Voor meer informatie kunt u zich melden via wijcollectief.nl
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam, rolluiken, tv kabel, alarminstallatie en airconditioning

Energie

Energielabel F
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Nefit, huur

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 126 m²
Perceeloppervlakte 185 m²
Inhoud 477 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 12 m²

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan drukke weg en in centrum
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 99 m² en is gelegen op het westen

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object