€ 549.000,- k.k.

Middenweg 49 2

Amsterdam

Omschrijving

Ruim en licht 3-kamer appartement van 72m2 voorzien van 2 slaapkamers, zonnig balkon op het westen en een terras op het oosten. De woning is gelegen op EIGEN GROND midden in het gewilde Watergraafsmeer van Amsterdam Oost.

INDELING
Via het gemeenschappelijk trappenhuis bereik je de entree van de woning op de tweede verdieping van het gebouw. Vanuit de entree stap binnen in de hal welke toegang geeft tot de open keuken en ruime living. Wat direct opvalt is enorme hoeveel daglicht toetreding door de grote raampartijen aan de voor- en achterzijde, samen met de bovengemiddelde plafondhoogte van 2,74 geeft dit een extra ruimtelijk gevoel. Aan de voorzijde bevindt zich de royale living met openslaande deuren naar het zonnige balkon op het westen met uitzicht over de Middenweg. Naast de living treffen wij de ruim bemeten master bedroom van maar liefst 12m2.

Aan de achterzijde van het woongedeelte tref je de open keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van veel opbergruimte. Vanuit de keuken geven twee openslaande deuren direct toegang tot het heerlijke terras, hier waan je je werkelijk in een oase van rust met veel privacy. Aan de achterzijde vind je tevens de tweede slaapkamer en vanuit hier is er tevens toegang tot het terras. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer voorzien van toilet, ruime douche en wastafelmeubel. Vanuit de hal is er toegang tot de interne berging met ruimte en aansluiting voor de wasmachine en CV-opstelling.

OMGEVING
De woning ligt in de geliefde buurt Watergraafsmeer met in de nabije omgeving een gevarieerd winkelaanbod op de Middenweg, in Oostpoort en bij het Christiaan Huygensplein. Op loopafstand van de woning ligt het mooie Park Frankendael met onder o.a. Pure Markt. Meerdere hippe koffietentjes en trendy restaurants zoals Bar Restaurant 1900, Restaurant De Kas, Rayleigh & Ramsay en Brouwerij Poesiat & Kater vindt u op loopafstand. Diverse sportvelden (hockey, voetbal, tennis, atletiek etc.) en de Jaap Edenbaan liggen ook op loopafstand.

Met de tram, bus of fiets bent u in een mum van tijd in hartje centrum. De woning is goed te bereiken met het openbaar vervoer en ligt vlak bij het Muiderpoortstation, Amstelstation en station Science Park. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de Ring A10, de A2 en A1. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat.

BIJZONDERHEDEN:
• 72m2 woonoppervlak ( NEN 2580 ingemeten )
• Heerlijk ruim terras aan de rustige achterzijde
• Balkon op het westen aan de voorzijde
• Voorzien van de 2 slaapkamer
• Geheel voorzien van dubbel glas
• Gelegen op EIGEN GROND
• Oplevering in overleg.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 549.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2023 van Remeha Tzerra, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object