€ 795.000,- k.k.

Melkdragerhof 84

Delfgauw

Omschrijving

Bent u op zoek naar een zeer riante woning met vrij uitzicht?
Deze luxe afgewerkte hoekwoning in Delfgauw heeft het allemaal en meer.
Wat dacht u van 5 ruime slaapkamers, meerdere balkons met vrij uitzicht, heerlijk zonnige achtertuin met berging en veranda. De woning biedt meer dan genoeg ruimte voor een groot gezin of het realiseren van een thuiskantoor, chillruimte of atelier. De woning is met smaak en oog voor detail ingericht, er is gewerkt met A-merken en luxe materialen. De massief houten vloer op de begane grond en de Siematic keuken met granito werkblad maken het plaatje compleet.

In de gewilde en kindvriendelijke wijk Emerald vindt u verschillende speelgelegenheden voor jong en oud. De wijk is ruim opgezet en heerlijk groen, zeer centraal gelegen tussen Den Haag en Rotterdam. Op 10 minuten fietsafstand van het prachtige Delft en recreatiegebied de Delftse Hout. Winkelcentrum Emerald met supermarkt, apotheek en diverse leuke winkels ligt op 5 minuten fietsen.

Indeling
begane grond
Voortuin met oprit, entree garage/berging, entree woning, ruime hal met toegang tot de inpandige garage/berging, toilet met fonteintje, meterkast, woonkamer en de trapopgang naar de 1e verdieping. De lichte tuingerichte woonkamer heeft over de gehele breedte (9 mtr.) een grote raampartij met openslaande deuren naar de zonnige tuin. Het zijraam geeft de ruimte extra licht en ruimtelijk effect. De moderne Siematic keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling en voorzien van diverse Siemens-apparatuur. Vanuit de keuken heeft u vrij uitzicht op het water en het park aan de overkant. De prachtige achtertuin, gelegen op het zuiden is heerlijk ruim en groen. Dé ideale plek om van het zonnetje te genieten, te BBQ- en of onder de veranda te genieten van een lange zomeravond. Dankzij de heater is het ook een heerlijk plekje tijdens de koudere dagen.

1e verdieping
Ruime overloop met toegang tot 2e toilet met fonteintje, slaapkamer 1, 2 & 3, de badkamer en trapopgang naar de 2e verdieping. De 3 slaapkamers op deze verdieping zijn zeer ruim. Slaapkamer 1 met balkon heeft uitzicht op achter- en voortuin, slaapkamer 2 ligt aan de achterzijde, de badkamer met inloopdouche en heerlijk ligbad is modern ingericht in neutrale kleurstelling. Slaapkamer 3, de 'masterbedroom', is voorzien van schuifwandenkast en heeft schitterend vrij uitzicht op het water en het park.

2e verdieping
Overloop met opstelplaats voor wasmachine-droger en WTW-installatie, toegang tot slaapkamer 4 & 5. Slaapkamer 4 heeft een balkon met uitzicht op de achtertuin. Slaapkamer 5 heeft vrij uitzicht op het park aan de voorzijde. Deze kamers zijn ideaal om bijvoorbeeld in te richten als thuiskantoor, chillruimte of logeerkamer.

Kenmerken:
Woonoppervlak 183m2
5 ruime slaapkamers
Voortuin met eigen parkeerplaats
Brede achtertuin met achterom (Z)
Gewilde en zeer groene wijk
Veranda met heater en verlichting
Achtertuin door architect ontworpen

Kortom, deze goed onderhouden en zeer ruime woning met inpandige garage, is absoluut de moeite waard voor een bezichtiging.
Ik leid u heel graag rond, Eric van Bric 06 52844926.


Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis herenhuis
Type woonhuis eindwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2001-2010
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel en glasvezel kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2015 van Vaillant Eco Tec Classic VHR, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 183 m²
Perceeloppervlakte 526 m²
Inhoud 654 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 11 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in woonwijk en vrij uitzicht
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 83 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object