verkocht onder voorbehoud

Lutkemeerweg 75

Amsterdam

Omschrijving

Een halfvrijstaand huis in onze hoofdstad, wie wil dat nou niet? Net buiten de stad, aan een doodlopende weg Staat in de Tuinen van west deze veelzijdige woning op nieuwe bewoners te wachten. Hier heb je de beschikking over maar liefst 4 slaapkamers, zowel een nette keuken als badkamer en 6 bijgebouwen waaronder 2 garages op een groot perceel van maarliefst 1260m2. Ideaal voor wie een bedrijf wil starten met alle geneugten van de grote stad binnen handbereik, maar ook de rust van het buitenleven.

Ondanks dat je tussen de weilanden woont ben je slechts 10 minuten met de auto verwijderd van de vele winkels in Badhoevedorp, Zwanenburg en Osdorp
waar je ook veel gezellige horecagelegenheden , outletstores, en scholen vindt.
Ook zijn er veel parken , wandel en fietsroutes te vinden.
Dit maakt het ook een heerlijke en rustige omgeving voor kinderen om op te groeien.

Begane grond

Je betreedt het erf via je eigen toegangshek, waarachter je op een groot grindveld alle ruimte hebt om meerdere auto’s te parkeren. Eenmaal binnengetreden kom je uit op een lichte hal in landelijke stijl, versierd met een zwarte tegelvloer en marmeren wand. Hier vind je aan je rechterhand de eerste slaapkamer, tegenover de voordeur bevindt zich de badkamer en linksaf kan je naar het toilet, of doorlopen naar de woonkamer.

In de woonkamer wordt de tegelvloer ingeruild voor een houten parketvloer, die samen met de houten wenteltrap en authentieke schouw de landelijke sfeer hoog houdt. Met de zithoek aan de voorzijde van het huis, vind je de keuken voorbij de eethoek aan je rechterhand.

Deze betreed je via een karakteristieke toog, waarachter behalve de keuken nog een riante ruimte als eethoek in de delen is, om er op die manier echt een leefkeuken van te maken. De keuken zelf bestaat uit een L-vormig natuurstenen werkblad.. Ook aan luxe apparatuur geen gebrek, zo vind je hier een 6-pits gasfornuis inclusief heteluchtoven en afzuigkap, een vaatwasser, een koel/vriescombinatie en veel kastruimte.

De badkamer is heerlijk licht dankzij de vele spotjes en uitgerust met een luxe Whirlpool hoekbad, douchecabine inclusief massagestralen en een regendouche en een extra brede, stenen wasbak.

De master bedroom is te bereiken via de eerste slaapkamer, waar tussen beide kamers nog een inloopkast is gerealiseerd. Beide kamers zijn riant. De master heeft een eigen toegang tot het terras via de openslaande deuren. Ook staat de wasruimte met deze kamer verbonden, waar je tevens nog een deur naar buiten vindt. De eerste slaapkamer geeft via een schuifpui toegang tot het grote terras met een geweldig vrij uitzicht.


Eerste verdieping

Via de wenteltrap in de woonkamer kom je uit op een overloop met daaraan nog 2 slaapkamers. Deels onder het schuine dak geplaatst zou in beide alsnog met gemak een tweepersoonsbed passen, al zijn het eventueel ook prachtige kinder- of werkkamers.

Buitenruimte

Met een perceel va ruim 1260 m2 kan je hier alle kanten op.
Het grote terras is van kunststof vlonderplanken en heeft veel privacy.
Verder heb je de beschikking over een groot grasveld met een heerlijke koele zit onder de grote kastanjeboom.
Aan de achterzijde is nog een overdekt terras en meerdere bijgebouwen waar je zelf invulling aan kunt
geven.

Bijzonderheden

- Halfvrijstaande woning in Amsterdam
- perceel van ruim 1260 m2
- 184M2 Gebruikoppervlakte
- 4 slaapkamers
- luxe badkamer
- leefkeuken
- kindvriendelijke omgeving
- inpandige berging
- 2 garages
- 5 extra ruimtes voor berging of bedrijf
- Erfpacht afgekocht t/m 2038. Eigenaren hebben gebruik gemaakt om over te stappen naar de eeuwig durende erfpacht bepaling met gunstige voorwaarden
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 1.300.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis landhuis
Type woonhuis halfvrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak tentdak

Energie

Energielabel E
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2013, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 184 m²
Perceeloppervlakte 1.260 m²
Inhoud 843 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 55 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage aangebouwde houten parkeerplaats
Schuur/berging aangebouwd hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object