Lottumseweg 22

Grubbenvorst

Omschrijving

Deze 2 onder 1 kap woning met een kelder is gelegen aan een doorgaande weg in het centrum van Grubbenvorst. Op de begane grond heeft de woning een entree, woonkamer, meterkast, keuken, slaapkamer en de badkamer met toilet. Op de 1e verdieping bevindt zich een open ruimte, welke momenteel in gebruik is als bergruimte.

Het is tevens mogelijk om Lottumseweg 20 en 22 samen te kopen.

Kijk ook voor de video op de site van de makelaar!

Indeling:

Kelder:
De kelder is bereikbaar vanuit de woonkamer en is ideaal voor het bergen van spullen en/of het houden van uw voorraad.

Begane grond:

Entree:
De entree is voorzien van vloerbedekking, de wanden zijn afgewerkt met behang/metselwerk en het plafond met grenen hout. Van hieruit heeft u toegang tot de woonkamer en de 1e verdieping.

Woonkamer:
De vloer in de ruime woonkamer heeft vloerbedekking, de wanden zijn van behang en het plafond is afgewerkt met grenen hout en heeft inbouwspots. Vanuit hier heeft u toegang tot de kelder/meterkast, de slaapkamer, keuken en de badkamer. Door de vele raampartijen is het een lichte, aangename ruimte.

Keuken:
De dichte keuken heeft aan geïntegreerde apparatuur een afzuigkap. Verder is er een keukenblok met warm en koud water aanwezig. De vloer is voorzien van vinyl, de wanden zijn deels betegeld en tevens is er een aansluiting voor de wasmachine en een deur naar de achtertuin. De grote raampartij geeft uitzicht op de achtertuin.

Badkamer en toilet:
De badkamer is uitgerust met een wastafel, inloopdouche en een verwarming. Vanuit hier is het toilet bereikbaar. Deze is gedeeltelijk betegeld en voorzien van een raampje.

Slaapkamer:
Deze slaapkamer is bereikbaar vanuit de entree en is voorzien van vloerbedekking, een grenen houten plafond en wanden van stucwerk.

1e Verdieping:

De 1e verdieping heeft vloerbedekking tegels op een houten dek. Hier staat een ruime bergkast en verder is er volop bergruimte aanwezig. Tevens is er een wasdroger aanwezig welke achterblijft en is hier de CV-ketel (bouwjaar 2005) geïnstalleerd. De wanden en het plafond zijn afgewerkt met grenen hout.

Bijzonderheden:
- Deze 2 onder 1 kap woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met deels dubbel glas.
- Het perceeloppervlakte is een circa afmeting en zal nadat het kadaster het heeft ingemeten exact worden bepaald.
- De woning heeft een vrije achterom welke bereikbaar is langs de zijkant van de woning.
- Het dakbeschot is van vermoedelijk asbesthoudend materiaal.
- De tuin, gelegen op het oosten, is geheel naar eigen wens in te richten. Hier staan 2 bijgebouwen welke in slechte staat verkeren.
- De woning is gelegen aan een doorgaande weg in het gezellige centrum van Grubbenvorst. Grubbenvorst is een kerkdorp van de gemeente Horst aan de Maas en telt circa 4900 inwoners. Aan voorzieningen heeft Grubbenvorst meerdere basisscholen, kinderopvang, een supermarkt, enkele winkels, een kapper, diverse horeca gelegenheden en verschillende (sport-) verenigingen.


Kortom, een heerlijke plek om te wonen en te leven!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 169.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel F
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 75 m²
Perceeloppervlakte 370 m²
Inhoud 286 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object