verkocht onder voorbehoud

Looiersboom 8

Alphen

Omschrijving

Op een geliefde locatie in Alphen staat deze keurige 2-1 kapwoning met een garage. Op de begane grond is een hal, meterkast, toilet, trapkast, open keuken, een ruime woonkamer en een zonnige achtertuin. Naast de 3 slaapkamers is er een badkamer op de 1e verdieping. Met een vaste trap ga je naar de 2e verdieping waar je een voorzolder hebt én de mogelijkheid voor een 4e slaapkamer.

Winkels, scholen en sportvelden zijn op loopafstand aanwezig. Zie jij jezelf hier al wonen?

Indeling:

Begane grond
Via de entree van de woning kom je in de hal die je toegang geeft tot de toiletruimte met toilet en fontein, een trapkast en de trapopgang naar de 1e verdieping. In de hal vind je tevens de meterkast met 5 groepen en 2 aardlekschakelaars. Vanuit de hal kom je in de woonkamer met open keuken.

De woonkamer heeft Z-indeling met aan de voorzijde een zitgedeelte en een eetgedeelte aan de achterzijde. De woonkamer heeft een totaal oppervlak van ca. 37 m², incl. de open keuken. De vloer is voorzien van tegels en de wanden en het plafond zijn gestuct.

De open keuken is aan de achterzijde van de woning gelegen en heeft een L-opstelling. De keuken heeft diverse boven-, onderkasten en lades. Er is een koelkast en in het kunststof werkblad is een RVS-spoelbak aanwezig. Er is een los gas kook/oventoestel aanwezig, met daarboven een afzuigkap. Via de achterdeur is de tuin bereikbaar.

1e verdieping
De overloop geeft je toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. Met een vaste trap ga je naar de 2e verdieping.

De slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning is ca. 2.74 x 3.80 m groot. De 2 slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning zijn ca. 3.80 x 4.46 m en ca. 2.13 x 3.42 m groot. De wanden en het plafond zijn gestuct en de vloer is voorzien van vloerbedekking.

De betegelde badkamer (ca. 2.13 x 2.23 m) is voorzien van een inloopdouche met thermostaatkraan, een toilet en een wastafel met spiegel.

2e verdieping
Met een vaste trap ga je naar de tweede verdieping. Je hebt hier een voorzolder met een dakraam, de aansluitingen voor de wasmachine en de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Atag). Vanuit de voorzolder bereik je de vierde (slaap)kamer die eveneens voorzien van een dakraam.

Tuin & garage
Aan de voorzijde is er een ruime oprit welke toegang geeft naar de garage. De voortuin is voorzien van diverse planten en struiken. Via het bestrate pad is de voordeur bereikbaar. De achtertuin is via de keuken, de garage en de poort aan de zijkant bereikbaar.

De zonnige achtertuin is gelegen op het zuiden en voorzien van een gazon en groene borders met diverse planten, struiken en bomen. Aan de achterzijde van de woning is er een bestraat terras en aan de achtergevel is een zonnescherm aanwezig. In de tuin staat een houten berging voor extra opbergruimte.

De garage is ca. 3.31 m lang en ca. 5.69 m breed, voorzien van elektra, een loopdeur naar de tuin en een stalen kantelpoort met loopdeur naar de oprit.

Kenmerken
o Bouwjaar 1984.
o Houten kozijnen.
o Dubbel glas op de begane grond.
o Betonnen verdiepingsvloeren.
o Mogelijkheid tot het creëren van een 4e slaapkamer.
o C.v.-combiketel (Atag).
o De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer.
o Zonnige tuin op het zuiden gelegen.
o Rustige en kindvriendelijke buurt.
o Er is parkeergelegenheid op eigen terrein en in de directe omgeving van de woning.
o Scholen, sportvelden en winkels zijn dichtbij.
o Aanvaarding in overleg.

Alphen
Alphen is gelegen in de groene driehoek, tussen Breda en Tilburg, ten zuiden van de Rijksweg A58 en omgeven door bossen, waar onder andere landgoed de Hoevens is gelegen. Het dorp heeft een ruim winkelaanbod, er zijn verschillende sportverenigingen, een Cultureel Centrum, een basisschool en kinderopvang. Het voortgezet onderwijs vind je op fietsafstand in Baarle-Nassau of Goirle. Er is een ook goede busverbinding naar o.a. Baarle-Nassau en Tilburg. Rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Gemeente Alphen-Chaam is een Cittaslow* gemeente. Kortom, het is fijn wonen in Alphen!

* Cittaslow is het internationale keurmerk voor gemeenten die op het gebied van leefomgeving, landschap, streekproducten, gastvrijheid, milieu, infrastructuur, cultuurhistorie en behoud van identiteit tot de top behoren.

Verkoopvoorwaarden

- Asbestclausule
Bij woningen die voor 1 juli 1993 gebouwd zijn, bestaat het risico dat er asbesthoudende materialen verwerkt zijn in o.a. (rook)kanalen, dak(beschot), scheidingswanden, gevelpanelen, nabij verwarmings- en warmwatertoestellen en in de vloerbedekking. Het eventuele risico van aanwezigheid van asbesthoudende materialen gaat na een verkoop over op de kopende partij, hetgeen wordt vastgelegd in de koopakte.

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel van ATAG, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 113 m²
Perceeloppervlakte 244 m²
Inhoud 467 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in centrum en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 105 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object