Lierstraat 1

Nijmegen

Omschrijving

Deze uitgebouwde hoekwoning met garage en zonnige achtertuin ligt in een kindvriendelijke omgeving. De woning is aan de zijkant uitgebouwd waardoor een royale woonkeuken is ontstaan. De woning verdient een modernisering.
De woning ligt aan de rand van de wijk Neerbosch-Oost nabij de uitvalswegen A73 en A50, ziekenhuizen, winkelcentrum de Notenhout en het openbaar vervoer. Op loopafstand van basisschool, kinderboerderij, kinderopvang en andere voorzieningen zoals diverse speeltuinen.

Indeling: Entree, toilet met fonteintje, trapopgang naar 1e verdieping en toegang naar de royale kelder. Lichte woonkamer met schuifpui aan de achterzijde en doorgang naar de woonkeuken. De keuken is deels in de uitbouw geplaatst in een U-opstelling waardoor er genoeg ruimte is voor een eethoek.

Kelder: ruime, droge kelder gelegen onder de hal en de keuken.

1e verdieping: overloop met 3 slaapkamers met veel lichtinval. Badkamer met douche, wastafel en toilet. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft toegang tot een eigen douche, toilet en wastafel. De kleinere kamer aan de achterzijde heeft een inbouwkast.

2e verdieping: overloop met bergruimte en toegang naar de 4e slaapkamer met dakkapel en wastafel. Er is bergruimte achter de knieschotten.

De tuin is bereikbaar via een achterom en heeft een garage met loopdeur naar de tuin. De garage is voorzien van een smeerpunt en heeft een elektrische deur. De achtertuin is gesitueerd op het zuidwesten. Achter het huis een lekker terras, voorzien van een zonnescherm.

Bijzonderheden:
Bouwjaar: 1965
Woonoppervlakte: 113 m2
Buitenzijde woning is ca. 2 jaar geleden geschilderd.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 113 m²
Perceeloppervlakte 243 m²
Inhoud 441 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 181 m²

Bergruimte

Garage vrijstaande houten garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object