€ 695.000,- k.k.

Kortekade 81b

Rotterdam

Omschrijving

One of a kind! Deze dubbele benedenwoning (3 slaapkamers) met tuin heeft een unieke stijl waarin prachtige woon ideeën tot leven komen. Ervaar industruiel wonen met een stoere touch op een eigentijdse manier met onder andere een gave brickwall, designer trap en beloopbaar glas. Een extra voordeel: de pui aan de achterzijde kan je volledig openen zodat het terras als verlening van de woonkamer dient. Hoe tof is deze woning in Kralingen?

Kralingen Oost is een karakteristieke buurt met een historische uitstraling en is van oudsher een chique wijk in Rotterdam. Tegenwoordig is Kralingen Oost van alle markten thuis! De buurt huisvest voetbalclub Excelsior, het Arboretum Trompenburg, de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam. In de directe omgeving vind je gezellige winkels en horeca. Denk hierbij aan de hippe Lusthofstraat, de Oudedijk en de Kortekade. Verder is het Kralingse Bos en de plas met veel recreatiemogelijkheden, groen en gezelligheid om de hoek. Een fijne plek waar je ‘s zomers gezellig kunt picknicken of barbecueën en ’s winters een heerlijke frisse neus kunt halen tijdens een (avond)wandeling. In de nabije omgeving is de mooie jachthaven gelegen in het Boerengat. Hiervandaan kan je o.a. een watertaxi nemen die je snel op de allerleukste plekken van Rotterdam brengt. Ook is het centrum van Rotterdam slechts 10 minuten fietsen of makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer (tram en metro). Tot slot zijn er verschillende sportverenigingen, de Kralingse Zoom met de Hogeschool en uitvalswegen binnen handbereik. Geniet van al het moois dat Kralingen te bieden heeft!
 
Indeling
Begane grond:
Binnenkomst in de entree welke leidt naar het heerlijke royale leefgedeelte. Een strakke afwerking en een stoere uitstraling komen hier perfect samen. De gave brickwall samen met de eikenhouten lamelparketvloer zorgt voor een industrieel effect. Doordat de gehele living zich over de volle woonlengte bevindt geniet je optimaal van openheid en ruimtelijkheid. Wat een woonsensatie! De open keuken is voorzien van een mooi betonnen aanrechtblad, 4-pits gasfornuis (met wokbrander), afzuigkap, wijnkoelkast, koelkast, combi-oven, vaatwasser en Quooker. Werkelijk aan alle luxe is gedacht!
 
De harmonica pui aan de achterzijde van de woning brengt je op een verhoogd houtenterras op woonkamerniveau. Deze pui kan over de gehele breedte geopend (geheel open) worden waardoor de buitenruimte (gelegen op het Zuid-Oosten) als verlengde van de living beleed kan worden. Ideaal om met mooi weer de buiten sferen naar binnen te halen! Middels een trap naar beneden kom je in de betegelde tuin waar ook een houten schuur van ca. 9 m2 aanwezig is.
 
Terug in het leefgedeelte bevindt zich het separate toilet met fonteintje, de meterkast en een vaste kast.
 
Eerste etage:
De designertrap van Industrial Staal Design met eikenhouten treden brengt je op de overloop met vide. Hier word je direct verrast door de glazen loopbrug die zorgt voor een extra wauw-effect! Doordat alle deuren op deze verdieping ook van glas zijn, komt de openheid hier mooi tot zijn recht. Aan de achterzijde is de hoofdslaapkamer gevestigd en verleent toegang tot de open badkamer. Deze is uitgerust met een ligbad, inloopdouche, dubbele wastafel en toilet. De overige twee slaapkamer zijn gesitueerd aan de andere zijde welke goed naar eigen wens ingericht kunnen worden. Tenslotte is er op de overloop een vaste kast met een aansluiting voor de wasmachine en droger aanwezig.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.
 
Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1927
• Woonoppervlakte circa 107 m2
• Inhoud circa 400 m3
• Eigen grond
• Energielabel D
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Volledig voorzien van dubbele beglazing
• Goed functionerende Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 125,- per maand
• Beschermd stadsgezicht
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca, goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om dit appartement in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.
 
Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
 
De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 695.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden beschermd stads- of dorpsgezicht
Voorzieningen schuifpui

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 107 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 25 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object