Kopenhagensingel 89

Alphen Aan Den Rijn

Omschrijving

BIEDEN VANAF € 275.000,= K.K.

Introductie
Keurig onderhouden en perfect gelegen 3-kamer-hoek-appartement gelegen op de 1e verdieping van een kleinschalig appartementencomplex in de woonwijk Kerk & Zanen met prachtig uitzicht op Het Europapark.
Op loopafstand treft u winkelcentrum De Atlas, het NS-station/openbaar vervoer en binnen 5 fietsminuten bereikt u het gezellige centrum van Alphen aan den Rijn, met diverse winkels, horeca en terrassen aan De Oude Rijn.

Indeling

Appartement
U bereikt de woning via de gezamenlijke ingang van het complex, waar u op het privé binnenterrein uw auto kunt parkeren. Bent u met de fiets? Dan kunt u deze stallen in de fietsenberging op de begane grond.
De hal, slaapkamers en woonkamer zijn allemaal voorzien van een nette laminaatvloer. Loopt u de woning in, dan vindt u direct aan uw rechterhand de eerste slaapkamer van 12,5m². Het fijne aan deze kamer is de ligging. Omdat de badkamer en keuken tussen deze kamer en de woonkamer staan, heeft u minimaal last van leef geluiden.

Als u de hal doorloopt, bereikt u de badkamer. Het toilet vindt u in een aparte ruimte naast de badkamer. Beide ruimtes zijn zeer netjes met witte betegeling. De badkamer is voorzien van badkamermeubel en ligbad met douche. Hier is tevens de aansluiting van wasmachine en droger te vinden.

De living is met een oppervlakte van meer dan 28m² zeer ruim te noemen en dankzij meerdere grote raampartijen is er veel lichtinval.

De keuken is te bereiken middels een ronde toog, wat de kamer een sfeervolle uitstraling geeft. De muren zijn strak wit en het laminaat heeft een neutrale kleur, waardoor u de woonkamer geheel naar eigen wens kunt inrichten. De keuken heeft witte kastjes en zwarte tegeltjes tegen de muur. U bent hier voorzien van alle benodigdheden, zoals een inbouw vaatwasser, oven en afzuigkap. Ook hier is weer een groot raampartij ingebouwd, voor extra lichtinval.

De tweede (slaap)kamer is 8,4m² en grenst aan de woonkamer, deze is middels een toog verbonden met de woonkamer. Deze ruimte is goed te gebruiken als thuiskantoor of hobbyruimte. Aan u de keuze! U kunt er uiteraard ook voor kiezen een deur te plaatsen om hier een 2e slaapkamer van te maken.

Daarnaast grenst deze kamer ook aan de loggia, een knusse ruimte van ongeveer 5m². U kijkt uit op Het Europapark met diverse sport-/recreatiefaciliteiten, water en strandje.

Kortom, een heerlijke woning geschikt voor jong en oud!

Bijzonderheden
- Geliefde woonwijk en prachtig uitzicht
- Op loopafstand winkelcentrum en openbaar vervoer - Nabij centrum
- Royale living van ruim 28m²
- Goed onderhouden
- Parkeren op eigen terrein
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Koopprijs € 275.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Appartement
Soort Appartement Standaard
Type Appartement Portiekflat
Aantal woonlagen 1
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Energielabel C
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 80 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object