€ 450.000,- k.k.

Koningin Wilhelminaweg 29

Alblasserdam

Omschrijving

Ruim en licht hoekappartement met een zonnige balkon en serre! Gelegen op een hoek biedt dit appartement een overvloed aan ruimte en een unieke serre. Deze woning, met zijn parkeerplaats en berging, bevindt zich in een complex met een lift, waardoor het zeer toegankelijk is. Het betreft één van de meest gunstig gelegen appartementen binnen het gebouw. Daarnaast is het appartement rolstoelvriendelijk. U komt de woning binnen in een ruime hal. De toiletruimte ziet er netjes uit en heeft een lichte kleurstelling. De ruime woonkamer met balkon op het zuidwesten en serre op het zuidoosten biedt een prachtig uitzicht richting de kinderboerderij en de randweg. Door de serre aan de zijkant geniet u extra van het licht en de ruimte die het appartement te bieden heeft. Een deel van een slaapkamer is bij de woonkamer getrokken, wat de mogelijkheid biedt om hier een fraaie eetkamer te creëren. De hoekligging zorgt voor meer ramen en maakt het geheel extra licht en aangenaam. De keuken uit 2002 is goed onderhouden en beschikt over lichte kasten met een zwart natuurstenen blad. Ook de badkamer is keurig verzorgd en voorzien van een grote inloopdouche en is daardoor geschikt voor mindervaliden. De slaapkamers bieden voldoende ruimte, waarbij de linker slaapkamer is voorzien van een inloopkast en de rechter slaapkamer beschikt over een inbouwkast. Een airco unit in de slaapkamer blijft achter voor extra comfort. Het appartement beschikt over een technische ruimte die tevens dienstdoet als wasruimte, met voldoende vaste kastruimte. Ideaal voor extra opslagmogelijkheden. Uw auto of scootmobiel kunt u plaatsen in de inpandige parkeerkelder. Tevens heeft u nog een berging in het complex, waar u uw fiets of andere spullen kunt opbergen. Dit appartementencomplex geniet een centrale ligging, met nabijheid van winkels en een gezondheidscentrum, waardoor alle benodigde voorzieningen binnen handbereik zijn. Voor ouderen die op zoek zijn naar een ruim en comfortabel appartement met diverse voorzieningen en een centrale locatie, biedt dit hoekappartement met serre en lichte ruimtes een ideale optie. Maak snel een afspraak voor een bezichtiging.


Indeling
Entree: Ruime hal geeft toegang tot de twee slaapkamers, technische ruimte/wasruimte, toiletruimte, meterkast, badkamer en de woonkamer. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, metselwerk en spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De vloerbedekking loopt door naar de woonkamer en slaapkamers.
Meterkast: Meterkast met 3 elektrische groepen, een aardlekschakelaar en een hoofdaardlekschakelaar.

Toilet: Volledig betegelde toiletruimte met lichte tegels is voorzien van een zwevend closet, fonteintje en mechanische ventilatie. De toiletruimte ziet er netjes uit.

Woonkamer: Royale woonkamer met toegang tot een serre en balkon. De ramen van de serre zijn voorzien van screens, hierdoor blijft het in de zomer heerlijk koel. Door de vele ramen heeft u leuk uitzicht op de kinderboerderij en de randweg. U kunt de zit- en de eethoek hier leuk scheiden en er is ruimte in overvloed! De eetkamer zou eventueel weer teruggebracht kunnen worden tot slaapkamer. De woonkamer loopt mooi over naar de open keuken. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: Halfopen keuken met een lichte kleurstelling en een mooi zwart natuursteen aanrechtblad. De keuken uit 2002 is altijd netjes bijgehouden. De keuken is voorzien van een oven, inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, vaatwasser en magnetron. De ruimte is afgewerkt met ene plavuizen vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met een grote inloopkast. De airco unit, welke zorgt voor een aangename temperatuur, blijft achter in de woning. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. Voor de ramen is een hor geplaatst.

Slaapkamer 2: Kleine slaapkamer met een hor voor de ramen. De kamer is gelegen aan de achterzijde van de woning. De slaapkamer is voorzien van een handige inbouwkast. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer: Ruime badkamer in lichte kleurstelling. Met de badkamer kunt u nog alle kanten op. Laat u hem zo of realiseert u een badkamer die voldoet aan uw wensen? De badkamer is voorzien van een grote inloopdouche, closet, wastafel, design radiator en mechanische ventilatie. De badkamer is geschikt voor minder validen.

Wasruimte/technische ruimte: Handige wasruimte met de opstelplaats voor de Cv-ketel en mechanische ventilatie en de aansluiting voor de wasmachine en droger, ook is er ruimte voor een extra kast. De ruimte is afgewerkt met een plavuizen vloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond.


Balkon
Serre: De brede serre is gelegen op het zuidoosten. Rondom de serre is een balustrade geplaatst, voor het veilig zemen van uw ramen. Als zonwering zijn er vier screens aanwezig.

Balkon: Het balkon (afm. ca. 2.03 x 3.83) is gelegen op het zuidwesten. U kunt hier heel de dag door in de zon zitten. Voor de nodige schaduw is er een zonnescherm aanwezig.

Berging: Inpandige berging (afm. ca. 2.38 x 1.44/1.57) voorzien van elektra.

Parkeerplaats: Eigen parkeerplaats in de parkeerkelder.


Bijzonderheden
De Wilhelminaweg is super centraal gelegen nabij winkels en het gezondheidscentrum. Vanuit de woning kunt u de kinderboerderij al zien. Uw auto of scootmobiel kunt u plaatsen in de inpandige parkeerkelder en er is ook een lift aanwezig.

ALGEMEEN
Bouwjaar: 2002
Verwarming: Nefit Trendline Cv-ketel (2013)
Warmwatervoorziening: Nefit Trendline Cv-ketel (2013)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Houten kozijnen
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2001-2010
Open portiek nee
Dak plat dak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie, tv kabel en lift

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Nefit Trendline, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 127 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in centrum en in woonwijk

Bergruimte

Garage parkeerkelder
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object