Kloosterhof 2

BLARICUM

Omschrijving

Op bijzonder fraaie locatie in het oude dorp van Blaricum gelegen penthouse (zes-kamer) appartement met extra verdieping en terrassen rondom. Deze prachtige maisonnette ligt boven de voormalige apotheek in Blaricum. Ruim 165 m² groot en vier terrassen (in totaal ruim 70 m²). Er is er altijd een plek waar de zon schijnt.

Indeling:
Entree met een separate berging, trapopgang met fraai bordes. Hal met daaraan twee slaapkamers met ieder een eigen terras. De royale en zeer lichte living met vrij uitzicht over plantsoen is voorzien van een open woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en natuurlijk een groot terras op het zuiden.

Daarnaast is er nog een grote slaapkamer en een badkamer welke is voorzien van een groot bad en twee wastafels. Op de overloop is verder nog een separaat toilet en een bergkast.

Tweede verdieping:
Op de tweede verdieping zijn nog eens twee grote kamers. Een aparte ruimte is hier nog voor cv-ketel, boiler en wasmachine- aansluitingen. Verder is er nog veel bergruimte in de aanwezige knieschotten.

Het betreft een nog te splitsen appartementsrecht. Het oprichten van de Vereniging van eigenaren en daarmee verbonden afspraken worden in onderling overleg met Vereniging vastgelegd.

Voor een bezichtiging van dit unieke penthouse kunt u contact opnemen met Bart Lammerts. Nog beter is natuurlijk om uw eigen NVM Aankoopmakelaar mee te nemen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 775.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement penthouse
Aantal woonlagen 1
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 1992
Open portiek ja
Huidige bestemming woonruimte
Onderhoud binnen redelijk
Onderhoud buiten redelijk
Dak plat dak
Voorzieningen rookkanaal

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel en elektrische boiler eigendom
C.V.-ketel combi-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 169 m²

Indeling

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object