Kiekberg 32

Zeewolde

Omschrijving

Flevopand Makelaars is bijzonder trots u deze ruime, jonge en netjes afgewerkte eengezinswoning met 3 slaapkamers (mogelijkheid tot meer) in het Bergkwartier te huur aan te mogen bieden. Deze tussenwoning uit 2018 met eigen parkeerplaats, ligt op een rustige locatie aan een doodlopende weg. Met een paar stappen staat u vanaf de Zeewolderdijk te genieten van het uitzicht over het Wolderwijd ter hoogte van de Tulp en het lanterstrand. Ook een grote supermarkt is op loopafstand te bereiken en uiteraard is ook het centrum van Zeewolde heel goed bereikbaar, op de fiets bent u in nog geen 10 minuten in het centrum met al haar faciliteiten. In de aanloophaven bij het gemeentehuis vindt u diverse horecagelegenheden waar u kunt genieten van een kopje koffie of een heerlijke maaltijd!

De huurprijs bedraagt € 1.750,- per maand **exclusief** verbruikskosten

U dient een borg ter hoogte van 2 maanden huur te stellen = € 3.500,-

Uw (gezamenlijk) bruto maandinkomen bedraagt minimaal 3x de huurprijs = € 5.250,-

De woning is per direct beschikbaar; de huurperiode is minimaal 1 jaar en maximaal 2 jaar.

**Geen woningdelers**, er wordt alleen aan 1 huishouden verhuurd

Indeling:

Begane grond:

Via de oprit komen we binnen in de entreehal van de woning. Hier bevindt zich het toilet, de meterkast, de trapopgang en de doorgang naar het woongedeelte. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is voorzien van alle nodige inbouwapparatuur. te weten: mengkraan, 4-pits inductie kookplaat, vaatwasser, combi-oven, koel- vriescombinatie en design afzuigkap.

Aan de achterzijde van de woning ligt de zeer ruime woonkamer. Je kunt hier ook heerlijk de deuren open zetten om de tuin bij het woongedeelte te betrekken. De achtertuin is gelegen op het zonnige zuidoosten.

De tuin is deels betegeld, deels aangelegd met gras en deels voorzien van beplanting. Achterin is een fraaie veranda geplaatst, waar u in de zomermaanden heerlijk overdekt kunt zitten. De tuin is ook middels achterom bereikbaar.

Eerste verdieping:

Via de overloop op de eerste verdieping heeft u toegang tot 3 slaapkamers en de badkamer. 2 slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De badkamer en de master-bedroom liggen aan de voorzijde van de woning. De badkamer is voorzien van een toilet, wastafel, wastafelmeubel, ligbad en een inloopdouche.

Tweede verdieping:

Zeer riante open zolder. Hier is gemakkelijk een vierde slaapkamer te realiseren. Ook heeft u hier op zolder extra bergruimte en bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine en droger.

Kortom, een zeer nette en ruime woning waar zeker niet is bespaard op de afwerking. Een heerlijke woning en locatie voor enorm veel woongenot.

Bijzonderheden:

\- hoekwoning

\- 3 slaapkamers ( 4e mogelijk op zolder)

\- zeer fraai afgewerkt

\- zonnige ruime achtertuin

\- eigen parkeerplaats

\- 154M2 woonoppervlakte

\- ligging nabij water

Omgeving:

Zeewolde, ontstaan in 1984 in Flevoland, is de jongste gemeente van Nederland. Door de centrale ligging in het midden van Nederland bent u zo in de Randstad. Als u wilt wonen in een omgeving waar rust, ruimte, groen en water een centrale rol vervullen en waarbij aandacht is voor een veilige leefomgeving, dan past Zeewolde helemaal bij u. **De Polderwijk** is de nieuwste ontwikkeling aan de noordwestkant van Zeewolde. Hier kunt u genieten van alle ruimte te midden van water en groen. De wijk bestaat uit vier deelgebieden met elk zijn eigen woonsfeer en een diversiteit aan woningtypen. **Parkkwartier** is een parkachtig woongebied met groene uitlopers naar de Kuierbaan en de Waterlinie. **Bergkwartier** vormt een verhoogd gebied zodat op het niveau van de Zeewolderdijk gewoond kan worden met een mooi uitzicht over het Wolderwijd. **Waterkwartier** ligt aan de Waterlinie en wordt door de toekomstige vaarverbinding naar de Hoge Vaart een waterrijk gebied. **Havenkwartier** krijgt de uitstraling van een Zuiderzeehaven waarbij er de mogelijkheid is om bij de woning een sloep of boot aan te leggen. Vanuit de woning kan in de toekomst zo gevaren worden naar het Wolderwijd, de randmeren of zelfs naar Friesland.

Uw boodschappen kunt u “om de hoek” doen bij de “World of Food” supermarkt, maar ook het nabijgelegen centrum van Zeewolde biedt uitgebreide mogelijkheden voor zowel uw dagelijkse boodschappen als gezellig winkelen. Dankzij de centrale ligging en de goede aansluiting op het wegennet, zijn steden als Amersfoort, Hilversum, Almere, Lelystad en Amsterdam goed per auto bereikbaar. Een fijnmazig net van fietsroutes verbindt het Parkkwartier met het centrum van Zeewolde en het Horsterveld. Ook Harderwijk is eenvoudig per fiets bereikbaar, mede dankzij de fiets- en voetpont, niet alleen praktisch, maar ook nog een leuke tocht over het water. Zeewolde biedt goede (bus)verbindingen met het gezellige Harderwijk, Nijkerk en Almere. De dichtstbijzijnde NS-stations zijn te vinden in Harderwijk en Nijkerk.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 1.750,- p/m exclusief servicekosten
Status beschikbaar
Aanvaarding per direct

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2011-
Dak lessenaardak
Bijzonderheden gestoffeerd en gemeubileerd

Energie

Energielabel A
Verwarming stadsverwarming
Warm water centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 154 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 117 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object