verkocht onder voorbehoud

Kaaidijk 13

Herkingen

Omschrijving

Aan de gezellige Kaaidijk in Herkingen mogen wij u deze leuke hoekwoning aanbieden. De woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, moderne keuken, 4 slaapkamers en nette badkamer. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en beschikt over diverse bergingen.

Op loopafstand van de woning vindt u de jachthaven, het Grevelingenmeer en een supermarkt. Voor overige voorzieningen bent u binnen 10 minuten in Dirksland en ook het gezellige Middelharnis bereikt u binnen 20 minuten.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, het toilet en de trapopgang naar de 1e verdieping. Vanuit de hal komen we in de sfeervolle woonkamer. De woonkamer is afgewerkt met een nette laminaatvloer, gestucte wanden en spots in het plafond. Tevens is er toegang tot de kelderkast.

De open keuken is afgewerkt met een beton-look blad en beschikt over een gaskookplaat, afzuigkap, koelkast, oven en losstaande vaatwasmachine. Middels een enkele deur is de aangebouwde overkapping met toegang tot de diepe achtertuin te bereiken.

1e verdieping: Overloop met 3 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.52m x 2.87m. De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een grootte van ca. 3.09m x 2.96m. De 3e slaapkamer ligt eveneens aan de voorzijde en beschikt over een vaste kast. De vloer van de overloop en de slaapkamers is afgewerkt met laminaat.

De badkamer is fraai betegeld en is uitgerust met een inloopdouche, wastafelmeubel en designradiator.

2e verdieping: Overloop met de 4e slaapkamer. Om deze kamer als woonoppervlakte aan te duiden dient er een groter dakraam geplaatst te worden. Op de overloop vindt u de aansluitingen voor het witgoed en de opstelplaats voor de cv-ketel. De slaapkamer is afgewerkt met een laminaatvloer en achter de knieschoten is voldoende bergruimte te vinden.

Tuin: De heerlijke achtertuin is ruim van opzet en gelegen op het zonnige zuidoosten. In de tuin vindt u zowel een stenen als een houten berging. Tevens is er aan de woning een houten overkapping geplaatst, welke af te sluiten is met 2 royale openslaande deuren. De tuin is afgewerkt met sierbestrating, gras en groene border.

Algemeen
Bouwjaar 1955
Inhoud 295m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk:Intergas bouwjaar: 2014). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel D
Op levering in overleg.



Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 235.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 68 m²
Perceeloppervlakte 174 m²
Inhoud 295 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 14 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 86 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object