€ 210.000,- k.k.

Jacob van Ruijsdaelstraat 50B

Roosendaal

Omschrijving

Wauw, wat een heerlijk appartement! Het appartement is gelegen vlakbij het stadscentrum van Roosendaal, verschillende uitvalswegen, diverse speeltuintjes en de Roosendaalse Outlet. Het appartement beschikt over een gezellige woon- en eetkamer, een badkamer en apart toilet, een keuken met diverse inbouwapparatuur, twee slaapkamers en maar liefst twee balkons. Ben jij al enthousiast?

Entree
Parkeer de auto op het parkeerterrein voor het wooncomplex. Loop je mee naar boven? Welkom in de hal! De hal geeft je toegang tot de keuken, het toilet, de twee slaapkamers, de meterkast en de woonkamer. Laten we hier beginnen!

Wonen & koken
De woonkamer biedt de mogelijkheid voor het plaatsen van een grote lounge bank waar je heerlijk op tot rust kan komen. Daarnaast is er nog voldoende ruimte voor een gezellige eettafel. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot een van de twee balkons, zo kun je heerlijk genieten van een bakje koffie in de ochtendzon! We lopen door naar de keuken. De gesloten keuken beschikt over verschillende inbouwapparatuur waaronder een koelkast, een oven en een vier pits gasfornuis. Daarnaast beschikt de keuken over voldoende opberg mogelijkheden waar je al je kookgerei in op kan bergen.

Slapen, dromen en douchen
Vanuit de hal heb je toegang tot de twee slaapkamers. De master bedroom biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van jouw tweepersoonsbed. De andere slaapkamer is perfect te gebruiken als kinderkamer, walk in closet of kantoor. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche en een wastafel.

Balkon & berging
Aan beide kanten van het appartement heb je de beschikking over een heerlijk balkon. Een van de balkons is bereikbaar via de woonkamer, het grootste balkon is bereikbaar via de keuken. Op de begane grond van het appartementencomplex bevindt zich nog je eigen berging waar je gemakkelijk al je spullen in op kan bergen, ideaal voor bijvoorbeeld het plaatsen van je fiets!

Bijzonderheden
* Woonoppervlakte 72 m2* Bouwjaar 1963 * Op loopafstand van het centrum * Twee balkons * Berging * Ruime woonkamer *

Toelichtingsclausule NEN2580:
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bod, derhalve kunt u aan deze gegevens geen rechten ontlenen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 210.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte cv-ketel uit 2020 van Intergas Xtreme 30, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 72 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object