verkocht onder voorbehoud

Jaap de Jongstraat 46

Nieuw-Lekkerland

Omschrijving

Gezellige tussenwoning in kindvriendelijke buurt! Ben je op zoek naar een gezellige tussenwoning waar je nog helemaal je eigen stempel op kunt drukken? Dan is dit huis iets voor jou! De ligging van de woning is echt top, want het ligt vlakbij scholen en andere voorzieningen. Als je aan de voorzijde van het huis staat, kijk je ook nog eens leuk weg over de singel. Bij binnenkomst word je verwelkomd door een nette hal en een leuke gekleurde tegelvloer die direct zorgt voor een vrolijke sfeer. De woonkamer ligt aan de achterzijde en is verrassend ruim. De aanwezige houtkachel zorgt voor extra gezelligheid en via de openslaande deuren stap je zo de zonnige tuin in. Een blik op de open keuken aan de voorzijde biedt een mooi uitzicht over de singel. Ja, de keuken is wat gedateerd, maar dat maakt het juist een leuke uitdaging om helemaal naar jouw smaak te renoveren. Op de eerste verdieping vind je drie prima slaapkamers en een nette badkamer in zwart-wit kleurstelling, compleet met ligbad en toilet. Dat wordt relaxen na een lange dag. De ruime voorzolder met dakraam en de grote zolderkamer met dakraam aan voor- en achterzijde bieden volop mogelijkheden. Extra opbergruimte nodig? Gebruik dan de bergzolder die zich over de hele verdieping uitstrekt. Wat een ruimte, je kunt hier echt al je spullen kwijt! Dit leuke startershuis heeft een schuin dak tot aan de begane grond, maar beschikt over een dakkapel aan de achterzijde. Vanuit de voorkant kijk je uit op de wetering, terwijl de rustige en kindvriendelijke buurt zich perfect leent voor gezinnen. De voortuin is prima onderhouden en de achtertuin met achterom is ruim en zonnig. Perfect voor die zomerse BBQ's met vrienden! Er is zelfs een handig schuurtje voor je fietsen. Kortom, een leuke woning waar je met wat eigen smaak en creativiteit een thuis van kunt maken. Ben jij benieuwd naar deze woning? Maak snel een afspraak voor een bezichtiging!



Indeling
Entree: Nette hal met een leuke gekleurde tegelvloer. De hal geeft toegang tot de meterkast, toiletruimte, woonkamer en trapopgang naar de eerste verdieping. De ruimte is afgewerkt met plavuizen, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Meterkast: Meterkast met 4 elektrische groepen en een aardlekschakelaar.

Toilet: Prima toiletruimte voorzien van een zwevend closet en een fonteintje. De toiletruimte is volledig betegeld.

Woonkamer: Fijne woonkamer met veel verrassend veel ruimte en openslaande deuren naar de achtertuin. Het is niet moeilijk om het hier helemaal naar je zin te maken. Je zithoek plaats je gezellig bij het raam met zicht op de achtertuin, je eethoek kan vlak bij de keuken. De leuke houtkachel zorgt voor voldoende sfeer. De ruimte is afgewerkt met een houten vloer, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Keuken: Keurige hoekkeuken met leuk zicht over de singel. De keuken is wat gedateerd, maar dat maakt voor jou de unieke kans om hier je droomkeuken te plaatsen. Het hoeft niet direct, want al de inbouwapparatuur is nog niet zo oud. De keuken is voorzien van een oven, 4-pits gasstel, koel/vries combinatie en een vaatwasser. De ruimte is afgewerkt met plavuizen, structuur wanden en een spuitwerk plafond.


Eerste verdieping
Overloop: Overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping. De ruimte is afgewerkt met vloerbedekking, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 1: Nette slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. De ruimte is afgewerkt met een zeilvloer, behangwanden en een spuitwerk plafond. De lambrisering geeft een leuke sfeer aan de ruimte.

Slaapkamer 2: Grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde van de woning. Er is voldoende ruimte voor een groot bed en een kledingkast. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, structuur wanden en een spuitwerk plafond.

Slaapkamer 3: Leuke slaapkamer gelegen aan de voorzijde van de woning. De kamer heeft leuk uitzicht over de singel. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een spuitwerk plafond.

Badkamer: Volledig betegelde badkamer in zwart/wit kleurstelling. Je hebt hier voldoende bewegingsruimte en dat is altijd prettig. De badkamer is voorzien van een closet, ligbad, design radiator, meubel met geïntegreerde wastafel en mechanische ventilatie. Fijn dat er boven ook een closet aanwezig is.


Tweede verdieping
Voorzolder: Ruime voorzolder met een dakraam. Je treft hier de aansluitingen voor de wasmachine en de droger aan, de MV-box en de opstelplaats van de Cv-ketel. De ruimte is afgewerkt met een gietvloer, structuur wanden en een gips plafond. De voorzolder geeft toegang tot een slaapkamer. Middels een vlizotrap wordt er toegang geboden tot een grote bergzolder. Hier kun je echt al je spullen kwijt.

Slaapkamer 4: Prima slaapkamer met twee dakramen, is gelegen over de gehele lengte van de woning. De ruimte is afgewerkt met een laminaatvloer, behangwanden en een gips plafond.


Tuin
Voortuin: Nette voortuin (afm. ca. 1.50 x 5.30) voorzien van sierbestrating. Het luifeltje bij de voordeur is heel handig als het regent en je bijv. je sleutels nog moet zoeken. Dan sta je toch even droog! Voor de deur kun je je auto kwijt. De tuin is gelegen op het zuidoosten.

Achtertuin: Ruime en leuke achtertuin (afm. ca. 10.00 x 5.30) met leuke tuinborders. Zijn de kinderen snel uitgespeeld? Geen probleem, want er is een leuke speeltuin in de buurt waar ze snel nieuwe vriendjes zullen maken. De tuin is gelegen op het noordwesten. Er is altijd wel een plekje in de zon te vinden. De tuin is achterom te bereiken.

Schuur: Stenen schuur voorzien van elektra. Handig voor de fietsen en je tuingereedschap.


Bijzonderheden
De Jaap de Jongstraat ligt heerlijk rustig en centraal. Heb je een hond? Dan ben je met een kleine wandeling zo in het hondenbos. Ook hardlopen, skaten en een leuke fietsroute fietsen behoren hier tot de mogelijkheden. De wijk is kindvriendelijk aangelegd en er is veel parkeergelegenheid. Ontspannen wonen doe je hier!

ALGEMEEN
Bouwjaar: 1985
Verwarming: Remeha Avanta Cv-ketel (2021)
Warmwatervoorziening: Remeha Avanta Cv-ketel (2021)
Glas: Dubbele beglazing
Kozijnen: Grotendeels houten kozijnen (zolderkamer kunststof)
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 335.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981-1990
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel en open haard
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 98 m²
Perceeloppervlakte 100 m²
Inhoud 331 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 53 m² en is gelegen op het noordwesten

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object