€ 299.000,- k.k.

Isebrandtsheerd 44

Groningen

Omschrijving

OPEN HUIS DONDERDAG 18 april van 13:00 tot 14:00 (aanmelden gewenst)

Sfeervolle 2-onder-1-kapwoning met vrijstaande garage in het groene Beijum!

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van ruimte, comfort en een gunstige ligging? Isebrandtsheerd 44 in Groningen biedt dit allemaal en meer. Met een ruime woonkamer, moderne keuken, vier slaapkamers, een vrijstaande garage en een zonnige tuin, staat deze woning klaar voor haar nieuwe bewoners. Aangeboden met een aantrekkelijke "bieden vanaf" prijs, maak snel een afspraak via internet voor een bezichtiging!

De wijk Beijum: Natuur, Gemak en Gemeenschap
Gelegen in de groene en kindvriendelijke wijk Beijum, aan de oostkant van Groningen, combineert deze woning het beste van twee werelden: de rust van de natuur dichtbij en alle stadsvoorzieningen binnen handbereik. Beijum staat bekend om zijn diverse scholen, ruime opzet en uitstekende verbindingen met zowel het stadscentrum als uitvalswegen, ook diverse sportaccommodaties op (iets meer dan) een steenworp. Denk hierbij aan Kardinge met haar brede aanbod van diverse sporten.

De Woning: Doordacht en Uitnodigend
Je komt binnen aan de zijkant van de woning en betreed de entree. Aan de linkerhand vindt u een bijkeuken met witgoedaansluitingen, een toilet en rechtsaf een lichte woonkamer van circa 32 m² met een halfopen, modern ingerichte keuken in zwart en wit, voorzien van onder meer vaatwasser en inductiekookplaat. Dubbele deuren bieden toegang tot de zonnige tuin. Buiten de praktische garage (met 18 m² eindelijk ruimte voor die hobby), overkapping (8 m²) en een tuin die zon en schaduw biedt, toegankelijk via een oprit en de deuren in keuken en bijkeuken.

Op de eerste verdieping leidt een overloop naar drie slaapkamers (6, 9 en 11 m²) en een moderne badkamer met tweede toilet en douche. De tweede verdieping biedt een extra slaapkamer (16 m² bruto) en bergruimte, bereikbaar via een vaste trap.

Een Unieke Kans
Dit huis is uw kans op een comfortabel en ruim thuis in een levendige wijk van Groningen. Met een "bieden vanaf" prijs nodigen we u, bij interesse, uit om deel te nemen aan het biedingsproces. Mis deze kans niet en zet de eerste stap naar uw nieuwe toekomst in Isebrandtsheerd 44.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 299.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1981-1990
Voorzieningen tv kabel en dakraam

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2013 van Intergas Combi Compact 3630, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 85 m²
Perceeloppervlakte 197 m²
Inhoud 303 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 61 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Garage vrijstaande stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object