€ 314.500,- v.o.n.

Irenestraat

Graauw

Omschrijving

Irenestraat 17 Graauw

Moderne, half-vrijstaande woning met inpandige garage.






Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, toiletruimte en trap naar de eerste verdieping, aansluitend komt men in de leefruimte. De hal geeft toegang tot de plaats waar de keuken is voorzien. Er wordt geen keuken geplaatst, er is voldoende ruimte voor een keukenblok en zitgedeelte. De woonkamer is tuingericht, verder is de woonkamer één geheel met de eetkamer en keuken. De bijkeuken/bergkast met aansluiting voor een droger en wasmachine is toegankelijk vanuit de woonkamer.


Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 ruime slaapkamers, de keurige badkamer is voorzien van een wastafel, bad en inloopdouche. Ook is er op- de verdieping nog een berg-/techniekruimte met CV-aansluiting aanwezig en een tweede toilet.

Bijzonderheden
Afwerking woning: De plafondafwerking zal worden dichtgezet en afgewerkt met structuurspuitwerk. alle wanden zullen behang klaar afgewerkt worden. Verder is er gekozen voor een vuren houten trap en de woningen worden voorzien van zonnepanelen.

De uitgebreide informatie over de afwerking is te vinden in de technische omschrijving.

Ligging: Graauw is een dorp in de gemeente Hulst, gelegen in Zeeuws Vlaanderen en telt 980 inwoners. Graauw grenst aan het bekende natuurgebied “Het verdronken land van Saeftinge”. Het beschikt onder andere over een basisschool, sportaccommodatie, 2 tennisbanen en 2 voetbalvelden. Graauw ligt op een steenworp afstand van de historische stad Hulst en vlakbij de Westerschelde.

Plan: Er worden 3 nieuwbouw woningen in de Irenestraat aangeboden 2 half-vrijstaande woningen en 1 vrijstaande woning. Dit plan sluit aan bij drie in aanbouw zijnde woningen, uit de woningrijkserie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 314.500,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 122 m²
Perceeloppervlakte 284 m²
Inhoud 493 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object