€ 394.500,- v.o.n.

Irenestraat

Graauw

Omschrijving

Irenestraat 21 Graauw
Modern vormgegeven, vrijstaande, nieuwbouw woning met garage.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, toiletruimte en trap naar de eerste verdieping, aansluitend komt men in de leefruimte. De hal geeft toegang tot de plaats waar de keuken is voorzien, aan de voorzijde van de woning. Er wordt geen keuken geplaatst, er is voldoende ruimte voor een L-vormig keukenblok met eventueel zitplaatsen. De woonkamer is tuingericht, in de achtergevel bevindt zich een schuifpui richting de tuin. Verder is de woonkamer een geheel met de eetkamer en keuken. De bijkeuken/bergkast met aansluitingen voor droger en wasmachine is toegankelijk vanuit de woonkamer en bevindt zich gedeeltelijk onder de trap.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De keurige badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een inloopdouche. Ook is er op de verdieping nog een berg-/ techniekruimte met CV- aansluiting aanwezig.

Bijzonderheden
Afwerking woning: De plafondafwerking zal worden dichtgezet en afgewerkt met structuurspuitwerk. Alle wanden zullen behang klaar afgewerkt worden. Verder is er gekozen voor een vuren houten trap en wordt er overal HR++ beglazing aangebracht. Ook zal de woning worden voorzien van zonnepanelen. U kunt de volledige technische omschrijving bij ons aanvragen.

Ligging: Graauw is een dorp in de gemeente Hulst, gelegen in Zeeuws Vlaanderen en telt 980 inwoners. Graauw grenst aan het bekende natuurgebied “Het verdronken land van Saeftinge”. Het beschikt onder andere over een basisschool, sportaccommodatie, 2 tennisbanen en 2 voetbalvelden.

Plan: Dit plan sluit aan bij drie in aanbouw zijnde woningen uit de woningrijk serie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 394.500,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm nieuwbouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 136 m²
Perceeloppervlakte 442 m²
Inhoud 519 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object