verkocht onder voorbehoud

Hyacinthstraat 42

Noordwijk

Omschrijving

Deze ruime hoekwoning heeft een uitstekende basis(volledig kunststof kozijnen met dubbel glas) om geheel naar uw eigen smaak te moderniseren. De woning is voorzien van een ruime voortuin inclusief carport en heeft ruimte voor maar liefst 4 auto’s. De woning heeft 3 volwaardige slaapkamers en heeft tevens de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren op de ruime, 2e verdieping.

De Hyacinthstraat is gelegen in een kindvriendelijke woonwijk met veel speelplaatsen. Tevens is het gelegen nabij het karakteristieke centrum van Noordwijk binnen, al uw dagelijkse voorzieningen heeft u dus binnen handbereik. Daarnaast is het strand en duingebied op maar 10 minuten fietsafstand!

De entree
De ruime voortuin is voorzien van een carport welke ruimte biedt voor maar liefst 4 auto’s! De voortuin is grotendeels betegeld wat deze tuin onderhoudsvriendelijk maakt. Middels de voordeur betreedt u de ontvangsthal, deze biedt ruimte naar de woonkamer, keuken, meterkast, trapkast, vaste trap naar de 1e etage en het toilet. De hal is betegeld met een marmerlook tegel en is voorzien van een lambrisering tot ellebooghoogte aan de wand, welke doorloopt onder de trapleuning naar de eerste etage.

Het toilet
Deze ruimte is voorzien van een staand toilet en heeft een blauw met witte afwerking aan de wand. De vloer is afgewerkt met donkereiken laminaat.

De woonkamer
Deze ruimte kun je helemaal naar eigen smaak moderniseren. De vloer is afgewerkt met een donker grijze “tegellook” laminaatvloer en aan de wanden is er gekozen voor wit, gecombineerd met grijs. De woonkamer is voorzien van een breed raampartij met een openslaand raam. Tevens is deze ruimte voorzien van een klassieke gaskachel. Hier liggen uiteraard mogelijkheden om te vervangen met een radiator of vloerverwarming.

De keuken
Ook hier liggen mogelijkheden om helemaal naar eigen zinnen te maken! De keuken biedt ruimte voor een Valliant geiser, de aansluiting voor was- en droogcombinatie en geeft tevens toegang naar de tuin. De keuken heeft een lichte marmerlook vloer en is voorzien van witte tegels aan de wanden. Naast het RVS werkblad en spoelbak, zijn de opbergkasten voorzien van lichtblauwe panelen.

De eerste verdieping
Middels de vaste trap betreed u de overloop op de eerste verdieping. Deze geeft toegang naar de 3 slaapkamers, de badkamer en de vlieringtrap naar de zolderverdieping. De overloop is voorzien van een eiken laminaatvloer welke doorloopt naar 2 van de 3 slaapkamers.

De slaapkamers
De twee grote slaapkamers zijn beiden voorzien van grote raampartijen met draaikiepramen wat deze kamers een erg prettige lichtinval geven. Beiden slaapkamers zijn voorzien van een eiken laminaatvloer en een ruime inbouwkast. Ook de derde slaapkamer is voorzien van een draaikiep raam. In deze kamer is er gekozen voor een licht eiken laminaatvloer en zijn de wanden afgewerkt met behang.

De badkamer
De badkamer is afgewerkt met een lichtgrijze vloertegel. De wanden zijn bekleed met lichte tegel gecombineerd met een zwarte sier tegel. Deze ruimte is voerzien van een open douche en een wastafel. De ventilatie is zowel via het mechanische ventilatiesysteem als via het draaikiep raam te regelen. Een ruime badkamer met veel mogelijkheden om helemaal eigen te maken!

De tweede verdieping
En wat voor een verdieping! Deze ruime, open ruimte kun t u perfect omtoveren naar een extra slaapkamer. De ruimte is voorzien van 3 dakramen waardoor er veel lichtinval is. Tevens liggen hier mogelijkheden bijvoorbeeld de CV en/of was- droogcombinatie te instaleren.

De tuin
De tuin (22,3 m2) is gelegen op het zuidoosten en is volledig betegeld. De tevens voorzien van een stenen berging (8.22 m2) inclusief elektra en heeft een achterom. Middels de poort heeft u tevens toegang naar de carport aan de zijkant van de woning.

Wat maakt deze woning zo leuk?
- Nabij uitvalswegen richting Leiden en Den Haag
- Nabij dagelijkse voorzieningen en strand- en duingebied
- Op alle fronten naar eigen smaak te moderniseren
- Ruime voortuin met carport en ruimte voor 4 maar liefst 4 auto’s
- Extra kamer mogelijkheid op de ruime 2e verdieping
- Volledig dubbelglas en kunststof kozijnen

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Noordwijk en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 300.000,- k.k. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis hoekwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1960-1970
Dak zadeldak

Energie

Energielabel G
Warm water geiser eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²
Perceeloppervlakte 146 m²
Inhoud 290 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 22 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object