€ 479.000,- k.k.

Houtmarkt 1a

Haarlem

Omschrijving

Deze prachtige 2-kamer benedenwoning met prachtig uitzicht over het Spaarne en aan de rand van het bruisende centrum, heeft maar liefst 97m2 woonoppervlakte en is door de jaren heen zeer goed onderhouden. En dat mét behoud van de authentieke details! De woning heeft een zeer royale woonkamer met als verlengstuk een keuken met bijzonder veel werk- en opbergruimte. Daarnaast heeft de woning een prachtige badkamer, een separate wasruimte en een praktische patio met jacuzzi. Zoals u leest is deze woning het meer dan waard om te komen bekijken!

De locatie? Die is waanzinnig! De woning heeft een prachtige ligging aan de ‘Binnen Spaarne’ met veel authentieke woningen. Voor al uw dagelijkse voorzieningen kunt u terecht in het op korte afstand gelegen en tevens bruisende centrum van Haarlem. Daarnaast heeft u sportaccommodaties in de buurt en is de woning gelegen nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en het Zee- en Duin gebied.

De entree
Middels de twee openslaande deuren in de pui(nieuwe kozijnen en isolatie aangebracht) aan de voorzijde van het karakteristieke pand betreedt u de zeer royale woonkamer met toegang tot de meterkast/garderobe, de open keuken en naar de open hal met toegang tot de badkamer, het toilet en de slaapkamer. De massief houten vloer is vanuit de woonkamer doorgelegd naar de open keuken en de slaapkamer.

De woonkamer heeft strak gestukte wanden en ook tussen de authentieke balken is het plafond afgewerkt met stucwerk. Daarnaast zijn in het plafond inbouwspots geplaatst waardoor de gehele ruimte goed belicht wordt. Dit wordt nog eens versterkt door het aanwezige daglicht dat binnenkomt via de 2 openslaande deuren en de grote raampartij in de voorgevel van de woning.

De keuken
De open keuken is het verlengstuk van de woonkamer en werkelijk van alle gemakken voorzien! De keuken heeft een u-opstelling met verhoogde bar waardoor u meer dan voldoende werk- en opbergruimte heeft. Het donkerbruine kunststof werkblad heeft een 1 ½ rvs-spoelbak en een 5-pits gasfornuis met rvs-afzuigkap erboven. Extra leuk detail is de mozaïek betegelde achterwand! De vele opbergkasten zijn voorzien van witten panelen en diverse inbouwapparatuur. Zo is er een vaatwasser, een koelkast, een vriezer een oven én een combioven aanwezig.

Slaapkamer
De slaapkamer is zeer ruim van opzet en ook hier is de strakke afwerking op zowel de wanden als het plafond terug te vinden. De wanden zijn afgewerkt in een combinatie van wit en groen schilderwerk en een wand met foto canvas. Het glas in de loopdeur naar de patio en de aanwezige raampartij zorgen er tevens voor dat deze ruimte prettig wordt belicht met daglicht.

De badkamer
Deze prachtige badkamer staat perfect in lijn met gehele woning. De strak gestucte afwerking en mozaïek betegelde wanden doen dit volledig tot zijn recht komen! De ruimte heeft een royale inloopdouche, een designradiator en een breed badkamermeubel met 2 wastafels en designkranen. Ideaal is de separate toiletruimte die in dezelfde style is afgewerkt als de badkamer.

De patio
De patio betreedt u middels de slaapkamer en is een afgesloten ruimte. Deze ruimte wordt zeer goed belicht door het aanwezige dakraam welke kan worden opengezet. De vloer is volledig gecoat en er is een jacuzzi geplaats. Extra handig is dat deze ruimte zich uitstekend verleend voor extra bergruimte. Daarnaast is er een bergkast aanwezig met de aansluiting voor uw wasmachine, droger en vindt u hier de cv-installatie (Remeha 2014) en de WTW-systeem.

Wat maakt deze woning zo leuk?
- Zeer goed onderhouden benedenwoning met 97m2 woonoppervlakte.
- Strakke afwerking met behoudt van authentieke details
- Royale woonkamer en slaapkamer
- Fraaie badkamer én nette keuken
- Praktische patio met wasruimte
- Remeha CV ketel (2014) én WTW-systeem
- Gelegen op prachtige locatie aan de ‘Binnen Spaarne’
- Op loopafstand van het bruisende centrum van Haarlem
- Maandelijkse bijdrage VVE: € 25,-
- Nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Zee- en Duingebied

w huis verkopen? Dat doen wij graag voor u! DHB Makelaardij, uw makelaar voor Haarlem en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen u graag meer!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 479.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel en warmte terugwininstallatie
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2014 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 97 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging aan water en in centrum

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object