verkocht onder voorbehoud

Hoofdweg 676J+PP

Hoofddorp

Omschrijving

Dit leuke 2-kamerappartement(met parkeerplaats) in het centrum van Hoofddorp is een uitgelezen kans voor starters of herstarters op de woningmarkt! Het appartement heeft een prettige indeling en een gezellig balkon op het zuidwesten. Je beschikt hier over een eigen parkeerplaats op privé terrein en je kunt gebruik maken van de gezamenlijke fietsenberging.

Het appartement maakt deel uit van het complex Vaert-zicht. Een kleinschalig complex dat in 2016 is opgeleverd en gelegen is op een toplocatie. Het appartement zelf ligt op de 1e en tevens hoogste verdieping. Het recent gerenoveerde winkelcentrum van Hoofddorp ligt op loopafstand. Hier heb je een diversiteit aan leuke winkels, restaurants, terrassen en cafés. Het openbaar vervoer is goed geregeld, met op loop- of fietsafstand het NS-station, bushalte en R-net. Uitvalswegen naar omliggende plaatsen zijn goed bereikbaar zodat plaatsen als Den Haag, Amsterdam of Haarlem en ook Schiphol in korte tijd aan te rijden zijn.

Centrale entree
De centrale entree is netjes onderhouden en geeft toegang tot het bellentableau, videofoon en brievenbussen. Via de portiek is er toegang tot het trappenhuis en de lift naar de 1e verdieping.

Entree
Via de galerij op de 1e verdieping is er toegang tot het appartement. Binnen heb je vanuit de ontvangsthal toegang tot de woonkamer, de slaapkamer, de badkamer en de meterkast. Het appartement heeft een stijlvolle lichtgrijze laminaatvloer welke doorlopend is vanuit de hal naar de slaapkamer en de woonkamer.

De woonkamer
Een gezellige leefruimte met veel lichtinval en toegang tot het zonnige balkon op het zuidwesten. De rechte indeling van de woonkamer maakt het dat je hier diverse mogelijkheden hebt voor een leuke opstelling van het zit- en eetgedeelte.

De keuken
De open keuken heeft een rechte opstelling en is strak vormgegeven. De kasten en lades zijn uitgevoerd met witte panelen, gecombineerd met rvs details en een zwart "marmerlook" werkblad. De keuken is onder andere voorzien van een 4-pits gaskookplaat, koel- en vries combinatie, rsv afzuiginstallatie en spoelbak, vaatwasser en combioven. Leuk detail in de keuken is de mozaïek betegelde achterwand. De woonkamer en de keuken hebben een strakke en lichte afwerking van de wanden en het plafond.

De slaapkamer
De slaapkamer (ca. 12,50m2) heeft een brede raampartij met draai-kiep-systeem. De kamer is netjes afgewerkt met lichte wanden en plafond en een houtenvloer.

De badkamer
De badkamer is geheel betegeld met een zwarte vloertegel en een witte wandtegel. en voorzien van een douchecabine, zwevend toilet en wastafel.

De inpandige berging
Via de slaapkamer is er toegang tot de inpandige berging. Een praktische ruimte met mogelijkheid voor het plaatsen van de was-droogcombinatie en eventueel extra witgoed.

Wat maakt dit appartement zo bijzonder:
- Een nagenoeg nieuw appartement, opgeleverd in 2016
- Gelegen op de 1e verdieping, het complex heeft zowel een trap als liftinstallatie
- Beschikking over een eigen parkeerplaats op privé terrein, mogelijkheid van gebruik van de algemene fietsenberging
- Gelegen op een toplocatie, in het centrum van Hoofddorp met alle dagelijkse voorzieningen op loop- of fietsafstand
- Laminaatvloer, doorlopend vanuit de hal naar de slaapkamer en de woonkamer/keuken
- Balkon op het zuidwesten
- Lichte woonkamer
- Nette badkamer en slaapkamer
- Inpandige berging met mogelijkheid voor het plaatsen van de was-droogcombinatie
- Bijdrage VVE circa € 77,00 per maand

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Hoofddorp en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 250.000,- k.k. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 2011-
Open portiek nee

Energie

Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 54 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in centrum

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object