€ 475.000,- k.k.

Hinder 46

Brielle

Omschrijving

In de gewilde wijk “Nieuwland” ligt deze riante split-level woning met inpandige garage en heerlijke tuin op het zuidwesten. De woning beschikt o.a. over een royale, lichte woonkamer, moderne woonkeuken, 3 ruime slaapkamers en een fraaie badkamer.

De woning met speelse indeling heeft een inhoud van 595m3 en is gelegen op een perceel eigen grond van 135m2. Op loopafstand vindt u het gezellige centrum van Brielle met tal van winkels, restaurants en terrassen. Ook het medisch centrum, het openbaar vervoer, supermarkten en sportaccommodaties vindt u in de directe omgeving van de woning.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, de toegang tot de inpandige garage, toilet en de trapopgang naar de woonkamer.
Zodra u de woonkamer betreedt valt meteen het hoge plafond en de grote raampartij op. Mede hierdoor is de woonkamer een heerlijke lichte ruimte. De vloer is afgewerkt met plavuizen, voorzien van vloerverwarming. Middels de schuifpui heeft u toegang tot de zonnige achtertuin.

Met een paar treden komt u in de woonkeuken. De moderne keuken is uitgerust met veel kastruimte en een gezellig kookeiland en beschikt over een inductiekookplaat, afzuigkap, oven, stoomoven, magnetron, koelkast, vaatwasmachine en close-in boiler. Ook de aansluiting voor de wasmachine is aanwezig in de keuken. In deze ruimte is voldoende plek voor het plaatsen van een eethoek. De vloer is afgewerkt met een laminaat en de radiator is voorzien van een fraaie ombouw.

1e verdieping: Overloop met 2 slaapkamers (voorheen 3) en de moderne badkamer. De 1e slaapkamer is gelegen aan de achterzijde en is zeer ruim van opzet. De kamer is eventueel weer op te splitsen in 2 slaapkamers. Er is een vaste kastenwand aanwezig en de ramen zijn voorzien van rolluiken.
De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en is voorzien van een dakkapel met rolluiken. De overloop en de beiden slaapkamers zijn afgewerkt met een laminaat vloer.

De moderne badkamer is fraai betegeld en beschikt over een inloopdouche, royaal wastafelmeubel, designradiator en toilet.

2e verdieping: Open ruimte met 2 dakramen, een vaste kast met de opstelplaats voor de cv-ketel en bergruimte achter de knieschotten. Deze ruimte is zeer geschikt voor een 3e slaapkamer.

Tuin:
De achtertuin is heerlijk gelegen op het zuidwesten en heeft een fijn uitzicht over water en een groenstrook. De tuin is afgewerkt met sierbestrating en groene borders. Aan de achtergevel is een elektrisch zonnescherm aanwezig.

Algemeen
Bouwjaar 1991
Inhoud 595m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van dubbel glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Intergas, bouwjaar: 2019). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel C
Op levering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 475.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering, mechanische ventilatie, dakraam en schuifpui

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Intergas, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 152 m²
Perceeloppervlakte 135 m²
Inhoud 595 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan water, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 34 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage inpandige garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object