€ 269.500,- k.k.

Het Dolomiet 23

Swifterbant

Omschrijving

NIEUW bij Voorbach Makelaardij: Het wordt volop genieten in huis en de tuin van deze goed onderhouden twee-onder-een kapwoning in Swifterbant. In de wijk is veel groen en water, je woont er heel rustig en het winkelcentrum van Swifterbant is vlakbij. Op de oprit kunnen twee auto’s staan, de garage is een perfecte hobbyruimte en de achtertuin ligt heel gunstig op het zuidwesten. Boven zijn drie slaapkamers, de moderne badkamer en een ruime bergzolder. De lichte, gezellige woonkamer en de open keuken maken het plaatje meer dan compleet. Tijdens de bouw in de jaren ’90 is de woning geïsoleerd en het dakvlak aan de achterzijde biedt ruimte om zonnepanelen te plaatsen.

De hal en woonkamer hebben een mooie tegelvloer en de toiletruimte met fonteintje ziet er netjes uit. Aan de achterzijde zijn het eetgedeelte en de keuken met openslaande tuindeuren. De hoekopstelling is voorzien van diverse inbouwapparatuur waardoor je direct met koken kunt starten. Twee slaapkamers hebben een groot dakraam en de hoofdslaapkamer is lekker ruim dankzij de dakkapel. De moderne badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel heeft een trendy look. In de nok is een bergzolder, te bereiken via een vlizotrap. Op vele punten is de woning in de afgelopen jaren verbouwd en verbeterd. Denk hierbij aan de PVC-vloer op de begane grond, rolluiken aan de voorzijde, het tuinhuisje met prieel, de Douglas houten overkapping, openslaande tuindeuren, de badkamer, schilderwerk, cv-ketel en een nieuwe mechanische ventilatieunit.

Swifterbant heeft een gunstige ligging ten opzichte van Dronten, Lelystad, Zwolle en Emmeloord. Scholen, sport, supermarkten en het Swifterbos maken dit dorp tot een aantrekkelijke plek om te wonen. Voor watersport- en visliefhebbers is de ligging bij het Ketelmeer en het IJsselmeer perfect. De snelweg A6 zorgt voor een goede verbinding met de Randstad en er is een goede busverbinding met Dronten.

Wordt dit jouw (t)huis in het mooie, rustige Swifterbant? Neem snel contact op met Voorbach Makelaardij voor een bezichtiging bij deze mooie woning met garage!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 76 m²
• Oprit voor twee auto’s én een garage
• Drie slaapkamers en een moderne badkamer
• De XL-bergzolder biedt veel bergruimte
• Zonnige, mooi aangelegde achtertuin op het zuidwesten
• Fantastische ligging ten opzichte van Dronten, Lelystad, Zwolle en Emmeloord
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 269.500,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Bijzonderheden gedeeltelijk gestoffeerd

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2018 van Intergas HRE 36/30 CW5

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 76 m²
Perceeloppervlakte 241 m²
Inhoud 335 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 19 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 112 m² en is gelegen op het zuidwesten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object