€ 839.000,- k.k.

Helmstok 17

Bunschoten-Spakenburg

Omschrijving

NIEUW bij Voorbach Makelaardij: luxe XXL vrijstaande woning op een van de meest geliefde locaties van Bunschoten-Spakenburg. Deze in 1996 gebouwde woning is in goede conditie en heeft met de royale woonkamer, chique keuken, het mega aantal vierkante meters wonen en grond met 4 (mogelijkheid tot een 5e) slaapkamers en geïsoleerde garage alles wat de koper vandaag de dag te wensen heeft. Kopers verdringen zich bij dit type woning gezien de locatie, ruimte, het afwerkingsniveau en de schaarsheid!

De begane grond is een absolute eye-catcher die zich kenmerkt zich door ruimte, privacy en een heerlijke ligging bij het groen van de wijk. De keuken is enkele jaren geleden vernieuwd en in goede conditie. Vanuit de keuken is er toegang tot de heerlijke tuin: ook hier zijn ruimte en privacy gegarandeerd. De veranda en de zonligging zijn simpelweg fantastisch! Met de garage direct aanpandig is er een veelheid aan mogelijkheden: van bedrijf aan huis tot klusruimte, van parkeren tot een mix hiertussen. De eerste verdieping beschikt over maar liefst 4 (!) slaap-/werkkamers. Ook de badkamer is recent vernieuwd en voldoet aan alle eisen van vandaag de dag. Op zolder zijn de 2 slaapkamers ook op alle mogelijke manieren te benutten. Een buitenkans voor elk gezin!

Zoekt u een perfect afgewerkte XXL woning met een heerlijke ligging centraal in Nederland? Die u direct kan betrekken? Neem dan volledig vrijblijvend een kijkje bij deze topper in het portefeuille van Voorbach Makelaardij! Wij verwelkomen u graag!

De aanbevelingen van Voorbach Makelaardij
• Woonoppervlak ca. 165 m² + 440 m² perceel
• Toplocatie nabij het dorpshart van Bunschoten-Spakenburg
• Geweldige tuin (met achterom) met pracht veranda
• Luxe keuken, badkamer, toilet en garage op de begane grond
• Bouwjaar 1996, energielabel A

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 839.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Voorzieningen mechanische ventilatie, rolluiken, tv kabel, glasvezel kabel en alarminstallatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel cv-ketel, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 165 m²
Perceeloppervlakte 440 m²
Inhoud 647 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 27 m²

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 6

Buitenruimte

Ligging in woonwijk, vrij uitzicht, beschutte ligging en open ligging
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 260 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object