verkocht onder voorbehoud

Heereweg 163B

Lisse

Omschrijving

Bent u een starter en opzoek naar een leuk appartement in het centrum van Lisse? Dan kan dit wel eens de perfecte match zijn! Dit leuke 3 kamer appartement (55m2) heeft een eigen parkeerplek en berging op de begane vloer.

Doordat het gelegen is in het gezellige, en karakteristieke centrum van Lisse heeft u alle gemakken binnen handbereik! Tevens heeft u nabij uitvalswegen naar Hoofddorp, Haarlem, Amsterdam, Leiden en rijdt u binnen 10 minuten naar zee- en duingebied.

Centrale entree
Bij binnenkomst door de centrale entree heeft u toegang tot uw eigen parkeerplaats, berging, het bellentableau met brievenbus en de trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping verleend toegang naar uw voordeur.

De entree
De ontvangsthal van het appartement biedt toegang naar de badkamer, meterkast en de woonkamer. De ontvangsthal is tevens voorzien van een inbouwkast voor extra bergruimte en een aparte kast met daarin de elektrische boiler. De vloer is afgewerkt met donkergrijze vloertegels welke doorlopen over het gehele appartement. Dit geldt ook voor de gestucte afwerking aan de wanden.

De woonkamer
De woonkamer is voorzien van 2 grote ramen waarvan er 1 openslaand is. Deze ramen geven een erg prettig lichtinval in de woonkamer. De gestucte wanden hebben een nette, witte afwerking. Vanuit de woonkamer is er toegang tot beide slaapkamers.

De Keuken
De open keuken is het verlengstuk van de woonkamer en is voorzien van een RVS afzuigkap en spoelbak. De spoelbak is evenals de 4-pits keramische kookplaat netjes weg gewerkt in het kunststof antraciet werkblad. De keuken is voorzien van witte kasten met ingebouwde koel/vriescombinatie en is voorzien van een ingebouwde combi-oven in de betegelde wand met sierlijst.

De slaapkamers
De grote slaapkamer betreedt je via de deur bij de woonkamer/keuken. Hier is gekozen voor een blauwe afwerking op de gestucte wanden. Deze kamer biedt gemakkelijk ruimte voor een tweepersoonsbed en is voorzien van een ruime inbouwkast. De kamers is voorzien van een openslaand raam met een radiator onder het vensterbank.

De kleine slaapkamer is gecreëerd door het balkon dicht te bouwen. Ook hier zijn de gestucte wanden afgewerkt met lichtblauw schilderwerk. Deze kamer is goed te benutten als babykamer of kantoor/werkplek. Doordat de ramen over de breedte lopen, heeft deze kamer een erg prettige lichtinval.

De badkamer
Het tegelwerk aan de wanden loopt feilloos door in de badkamer. De badkamer is voorzien van een ruime inloopdouche voorzien van regendouche, een wastafel met meubel, zweeftoilet met ingebouwde spoelbak en biedt tevens ruimte voor de was- en droog combinatie. De ventilatie is te regelen via het mechanische ventilatiesysteem.

Wat maakt dit appartement zo leuk?
- Gelegen in het bruisende en karakteristieke centrum van Lisse
- Eigen parkeerplek en bergruimte op de begane grond
- Nabij uitvalswegen naar de grote steden en strand- en duingebied
- Bijdrage VVE €196,- per maand exclusief stookkasten €54.-
- Volledig gestucte wanden
- Volledig dubbelglas

Je huis verkopen? Dat doen wij graag voor je! De Huizenbemiddelaar jouw makelaar voor Lisse en omstreken! Wij bieden volledige verkoopbegeleiding tegen een vaste en lage prijs. Informeer naar onze werkwijze en wij vertellen je graag meer!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 219.000,- k.k. inclusief BTW
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwperiode 1971-1980
Open portiek nee
Dak plat dak

Energie

Energielabel C
Warm water elektrische boiler eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 55 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in centrum en in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object