verkocht onder voorbehoud

Hebestraat 5

Oudorp

Omschrijving

ZEER RUIME EN PERFECT ONDERHOUDEN EN MET SERRE UITGEBOUWDE 2 ONDER 1 KAPWONING MET GARAGE, 3 ZEER GROTE SLAAPKAMERS AAN HET WATER GELEGEN EN 11 ZONNEPANELEN. Door de aangebouwde serre heeft u direct zicht op de zonnige tuin. Dit herenhuis heeft een in 2011 gemoderniseerde badkamer en de compleet uitgeruste keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad. De zonligging is zuid dus goed te noemen en deze 2 onder 1 kap woning ligt in een rustige en kindvriendelijke woonwijk met veel voorzieningen in de nabijheid.

INDELING WONING:
Begane grond: entree/hal, trapopgang en toilet, meterkast met 8 groepen, tuingerichte woonkamer (12,41 x 5,40) met aan de voorzijde het zitgedeelte en aan de achterzijde de half open moderne keuken voorzien van veel inbouw apparatuur en daarachter de tuingerichte serre. Via de serre toegang tot de stenen garage (5,72 x 2,82) met daarachter een ruimte (2,50 x 2,02) met opstelling wasmachine en droger.

1e verdieping: overloop met trapkast als bergruimte, 1 royale voorslaapkamer (5,40 x 3,32 met nis). In het midden de in 2011 gemoderniseerde en tot boven aan toe betegelde badkamer (2,33 x 2) met grote inloopdouche, vaste wastafel, designradiator en 2e zwevend toilet. Aan de achterzijde bevindt zich de 2e grote slaapkamer (5,40 x 2,80).

2e verdieping: via vaste trap toegang tot de voorzolder met opstelling vaste wastafel, cv installatie en 2x Sunny boy tbv zonnepanelen. De zolderslaapkamer (5 x 3,62) is ook groot, door het lessenaarsdak is de voorzijde heel hoog en op het einde neemt de hoogte af, hier zijn knieschotten aanwezig. Voor extra lichtinval is er een Velux dakraam.

Achtertuin: is fraai aangelegd en ligt op het zonnige zuiden. De tuin (10 x 8) ligt aan het water en er is een bankirai houten terras waar u heerlijk kan vertoeven. Samen met de buren is er een steeg voor achterom.

Voortuin: is deels bestraat en wordt gebruikt voor parkeren op eigen terrein. U kunt met gemak 2 auto’s parkeren en de Gemeente heeft in de nabijheid nog meer parkeerplaatsen aangelegd.

Verwarming
- HR Remeha Avanta (2010), eigendom

Aanvaarding
- In overleg

Bezichtiging
- Na afspraak met Gecertificeerd Register Makelaar/Taxateur Jim Tesselaar
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 374.900,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak lessenaardak
Voorzieningen dakraam, schuifpui, mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2010 van HR Remeha Avanta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 150 m²
Perceeloppervlakte 272 m²
Inhoud 540 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan water, aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 80 m² en is gelegen op het zuiden

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage
Parkeergelegenheid openbaar parkeren

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object