€ 470.000,- k.k.

Handelsplein 19

Rotterdam

Omschrijving

Elke dag genieten van een waanzinnig mooi uitzicht op de jachthaven doe je hier! Deze moderne loftwoning in het monumentale Entrepotgebouw (voormalig pakhuis) wordt misschien wel jouw nieuwe thuis. Hier combineer je fijn wooncomfort met industriële elementen zoals de stalen draagbalken en de originele brickwalls. Tevens heb je hier je eigen parkeerplaats. Pak jij deze kans?

Het bruisende centrum van Rotterdam ligt op slechts 5-10 minuten van het Entrepotgebouw. Je hebt de keuze uit de tram, metro of bus. Maar wil je optimaal genieten van de stad, dan pak je de watertaxi vanaf de Stieltjesstraat. Voor een hapje, drankje en gezelligheid kun je terecht in het pand zelf, maar kun je ook uitwijken naar het levendige Katendrecht of de Kop van Zuid met o.a. de nieuwe Foodhallen en Hotel New York. Op loopafstand kun je genieten van een avondje theater bij Theater Walhalla of het Nieuwe Luxor, of een filmpje pakken in LantarenVenster. Boodschappen doe je gewoon beneden bij de grootste supermarkt van de omgeving. De uitvalswegen bereik je via de Erasmusbrug, Willemsbrug en Laan op Zuid.

Pakhuis De Vijf Werelddelen
Pakhuis De Vijf Werelddelen Het karakteristieke pakhuis “De Vijf Werelddelen”, daterend uit 1879, was oorspronkelijk in gebruik voor op- en overslag. In 1997 is het gebouw her ontwikkeld tot een complex met luxe woningen, kantoren, winkels en een jachthaven. Hierbij is het oorspronkelijke karakter van dit rijksmonument gecombineerd met moderne materialen. Elementen als oude stalen draagbalken, origineel metselwerk gecombineerd met transparante glazen liften, binnengalerijen en een glazen atrium maken dit gebouw tot een uniek complex van historische waarde.

Indeling
Begane grond:
Representatieve centrale entree met brievenbus en bellentableau uitgerust met videofoon, lift en glazen trappenhuis.

Tweede verdieping:
Via de open entree stap je het leefgedeelte binnen. Het karakter van het oude pakhuis en de industriële kenmerken maken het gehele appartement tot een unieke woonbeleving. Het uitzicht dat je hebt vanuit de raampartijen sluit hier perfect bij aan. Hier word je blij van! De bakstenen wanden en de stalen balken zorgen voor een robuuste, industriële en warme sfeer. De gehele ruimte heeft een tal aan mogelijkheden: een royaal zit- en eetgedeelte en een slaapkamer die van het woongedeelte gescheiden is. Wil je écht het loftgevoel ervaren? Dan is deze slaapkamer heel gemakkelijk weer bij het woongedeelte te betrekken. Daarnaast is er ruimte voor een praktische thuiswerkplek of kantoor. Creëer het zoals jij het wil! De open keuken zorgt ervoor dat jij het tafelen en koken ideaal kan combineren. In de keuken vind je een gaskookplaat, afzuigkap, oven en een vaatwasser. Naast het keukenblok is er voldoende ruimte om een grote koel/vriescombinatie te plaatsen. Het loft-gevoel komt je tegemoet in de royale en sfeervolle ruimte, die je naar wens kan indelen in een zithoek en eethoek en waar je de leukste dinner party’s kan geven!

Via de open entree kom je in de badkamer die beschikt over een douche en modern wastafelmeubel. Daarnaast is het separate toilet gelegen, voorzien van een wandcloset en wastafeltje. Tevens tref je bij binnenkomst aan de linkerkant een inpandige kast, de cv-opstelling en de meterkast.

Parkeerplaats en berging:
Bij dit appartement hoort een separate berging (circa 4 m2) en een parkeerplaats (circa 11 m2) in de afgesloten parkeergarage.

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1879, herontwikkeld in 1997
• Woonoppervlakte circa 112m2, met externe bergruimte circa 4 m2
• Inhoud circa 392m3
• Parkeerplaats: verplichte afname parkeerplaats, vraagprijs € 25.000,-
• Gelegen op erfpachtgrond waarvan de canon is afgekocht tot 17 december 2094
• Verwarming en warm water middels cv-ketel (bouwjaar 2012)
• Rijksmonument
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage woning € 186,64 per maand voor het
appartement en € 20,- voor de parkeerplaats
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze loft in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 470.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement galerijflat
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Bijzonderheden monumentaal pand
Voorzieningen schuifpui en lift

Energie

Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Bosch 29 VRC

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 112 m²
Inpandigeruimte oppervlakte 1 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging aan water, in woonwijk, vrij uitzicht en aan vaarwater

Bergruimte

Garage inpandige parkeerplaats
Parkeergelegenheid betaald parkeren
Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object