€ 275.000,- k.k.

Groene Hilledijk 270e

Rotterdam

Omschrijving

Een luxueus 3-kamer topappartement van ca. 54 m2 GO met balkon op het zuiden, en weids uitzicht, voorzien van energielabel A++, gelegen in het mooie rustige en boomrijke deel van de Groene Hilledijk.

De compleet nieuwe woning is o.a. voorzien van vooruitstrevende technieken, zoals een uiterst efficiënte vloerverwarming, een co-2 gestuurd ventilatiesysteem met zomernachtkoeling en hoogwaardige zonnepanelen. Zie de uitgebreide omschrijving hieronder over de techniek.

Dankzij deze technieken en de toegepaste isolatie, beschikt deze nieuwe woning over een energielabel A++. Dat is gemiddeld twee keer zuiniger dan een vergelijkbare woning met label A.
Dus lage lasten, toekomstbestendig en milieuvriendelijk.

De woning is subliem afgewerkt, met schitterende laminaatvloer, hoge plinten, grote wandtegels in sanitaire ruimtes en strak gestucte wanden en plafonds.

Een vergelijkbare woning qua duurzaamheid en afwerking is op de Groene Hilledijk niet te vinden.

Indeling woning
- Eigen opgang vanaf de tweede verdieping. Het halletje, de trap en vide zijn naar eigen inzicht en wensen in te richten en te gebruiken;
- Boven op de derde verdieping arriveert men op een ruime en brede overloop met daglichttoetreding. Op deze centrale overloop, die toegang biedt tot alle ruimtes, ervaar je direct de ideale indeling van de woning. Het bevalt meteen.
- De op het zuiden gelegen woonkamer van ca. 30 m2 met open keuken beschikt over veel lichttoetreding door de grote raampartij in de achtergevel en de grote ramen in de zijgevels;
- De open keuken is compleet uitgevoerd met bovenkastjes, luxe inbouwapparatuur, waaronder een inductie kookplaat, een koelkast met vriesvak, een RVS afzuigkap en vaatwasser. Tevens beschikt de keuken over een luxe, zwart glanzend composiet werkblad.
- Direct vanaf de woonkamer is de toegang naar het balkon op het zuiden. Hier kan men ongestoord van de zon genieten. Het balkon is voorzien van mooie vlonderdelen en een hoogwaardig gepoedercoat hekwerk. Vanaf het balkon heerlijk uitzicht over Rotterdam Zuid met de Kuip in het middelpunt.
- Twee goed indeelbare slaapkamers met eveneens mooi uitzicht over de skyline van Rotterdam;
- Een badkamer compleet uitgevoerd met een groot ligbad, inloopdouche, wastafel met lades en een spiegelkast, inbouwspots en accessoires.
- Een separate luxe toiletruimte, volledige betegeld en voorzien van accessoires.
- Een afgesloten ruimte voor wasmachine en droger, met aparte afzuiging, toegankelijk via de badkamer;
- Zelfstandige ruimte voor cv-opstelling met verdeler.

Ligging
De boomrijke laan zorgt voor een authentieke woonbeleving. Voor de dagelijkse boodschappen is in de nabij gelegen winkelstraat alles te vinden. De verbinding met het openbaar vervoer is zeer goed. De woning ligt op loopafstand van het fraaie en gezellige Valkenierswegpark.

Bijzonderheden:
- Topappartement met eigen opgang vanaf de tweede verdieping. Dus niemand meer boven je en geen trappenhuis langs de woningdeur;
- Gezellige en authentieke woonbeleving vanwege kap-verdieping;
- Weids uitzicht, zowel vanuit de woonkamer als de twee slaapkamers;
- Het dak van de woning is volledig nieuw, zo ook de overige bouwdelen, zoals kozijnen, beglazing, installaties, etc. Alles in de woning is nieuw;
- Energielabel A++. Energiescore gemiddeld twee keer beter dan label A;
- Speciale vloerverwarming en ventilatie (zie hieronder bij techniek);
- Lage te verwachten energiekosten;
- Lage VVE-bijdrage: € 55,-- per maand;
- Gestoffeerd. Verhuis-klaar;
- Zeer courant en toekomstbestendig;
- Projectnotaris: Kooijman en Autar Notarissen
- Kortom, elke dag genieten en onbezorgd wonen op een authentiek plekje in Rotterdam. Zo mooi en comfortabel zou iedereen daar wel willen wonen.

Techniek
De toegepaste energie-, klimaat- en ventilatietechniek maakt deze woning uniek.

Ten eerste is een volledige thermische schil aangebracht, conform de meeste recente bouwvoorschriften (Rc dak 6,3 etc.). HR++ beglazing is rondom toegepast.

Daarnaast is de woning voorzien van een bijzonder vloerverwarmingssysteem, waarbij de gehele ondervloer beschikt over aluminium lamellen. Hierdoor kan gewerkt worden met een invoertemperatuur van ca. 30 graden in plaats van normaal 45 graden. Er behoeft dus weinig gestookt te worden en in de toekomst zou met dit systeem overgeschakeld kunnen worden op een warmtepomp, indien dat verplicht of rendabel wordt.
Tevens zorgen de aluminium lamellen voor een snelle opwarmtijd. Hiermee is het nadeel van traditionele vloerverwarming (trage opwarmtijd) volledig weggenomen.
Het vloerverwarmingssysteem, dat van Duitse makelij is, is zwevend aangebracht en is dusdanig opgebouwd dat contactgeluiden tussen de woonlagen onderling tot een minimum beperkt worden. De gebruikte materialen in de vloerverwarming zijn van natuurlijke materialen gemaakt en zijn ook recyclebaar.

Het aangebrachte mechanische ventilatiesysteem is eveneens zeer efficiënt. Dit systeem werkt vraag gestuurd, afhankelijk van de gemeten co-2 concentratie en het vochtgehalte in de woning. De ventilatie is ook handmatig te bedienen.

Beide slaapkamers zijn uitgevoerd met een speciale ventilatie box van Climarad die de ruimte actief voorziet van frisse lucht. Zeer efficiënt en comfortabel dus. Deze co-2 gestuurde ventilatie units zijn geluiddempend en tochtvrij. Veel comfortabeler dus dan gewone raamroosters. In de slaapkamers ervaar je de stilte. Deze units beschikken daarnaast over een unieke functie, te weten zomer-nachtkoeling. Dit houdt in dat zomers in de avond actief koele nachtlucht in de ruimte wordt ingeblazen.

Voor de verwarming is een krachtige en kwalitatief hoogwaardige CW-5 ketel toegepast, van het merk Intergas Extreme (met een extreem hoge tapwater coëfficiënt).

Tevens beschikt de woning over drie hoogwaardige bcrg-geregistreerde zonnepanelen (405wp piekvermogen) op het dak.

Verder is er geluidsisolatie toegepast om geluiden vanaf de straat en tussen de woonlagen onderling tot een minimum te beperken.

Ook qua elektra is de woning luxe uitgevoerd. Er zijn in alle vertrekken ruim voldoende stroompunten aangebracht en er is een doordacht lichtplan gemaakt. De woonkamer en de slaapkamers zijn voorzien van zowel kabel- als internetaansluitingen. Toegang voor bezoek is geregeld middels Intercom en elektronische deuropener.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 275.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 4
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Voorzieningen mechanische ventilatie

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 54 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object