€ 299.500,- k.k.

Gijsingstraat 58d

Rotterdam

Omschrijving

Kom eens een kijkje nemen bij dit appartement in Rotterdam Delfshaven met maar liefst 3 slaapkamers. Het appartement is gunstig gelegen nabij de metrostations Delfshaven en Marconiplein en de winkels aan de Schiedamseweg. Het appartement beschikt over een heerlijk balkon op het zonnige zuiden, een berging in de onderbouw, geheel dubbel glas en een nog vrij nieuwe CV-combiketel.

Delfshaven
Het rijke verleden van Historisch Delfshaven en de creatieve dynamiek van Coolhaveneiland komen samen in de wijk Delfshaven. Talloze historische gebouwen en elementen uit honderden jaren geschiedenis zijn in Historisch Delfshaven bewaard gebleven en gerestaureerd. En de lijst met bezienswaardigheden in oneindig. Bovendien vind je er tal van galeries en eettentjes en is het heerlijk ronddwalen langs het water van de pittoreske voorhaven. Coolhaveneiland daarentegen heeft zich ontpopt als creatieve hotspot. Dit met als vlaggenschip De Machinist, een oude zeevaartschool die in authentieke stijl is omgebouwd tot ontmoetingsplek. Hier zijn een café-restaurant, een filmhuis en een boekenwinkel gevestigd. Er is vaak livemuziek en maandelijks stand-up comedy. En tot slot biedt het pand volop ruimte aan ondernemend en creatief Rotterdam.

Onze favorieten:
Ben je te midden van de hectiek van de stad op zoek naar groen, rust en stilte? Loop dan eens binnen – of beter gezegd buiten – bij ‘De Schat van Schoonderloo’. Een bijzonder stadspark en een van de verborgen parels die Rotterdam rijk is. Ook het jaarlijks terugkerende ‘Ketels aan de kade’ is het bezoeken waard. Op dit foodfestival komt het stadsverleden tot leven en proef je de historie van Delfshaven op straat. Voor een goed gesprek, een vrijdagmiddagborrel, een gemoedelijke sfeer, eerlijk eten en een echt Rotterdams biertje, ga je naar ‘Stadsbrouwerij De Pelgrim’. Het is het omfietsen meer dan waard.

Indeling
Begane grond: afgesloten portiek met brievenbussen, bellentableau en bergingen in de onderbouw.

4e verdieping
Entree/hal. Maar liefst 3 slaapkamers. Dichte keuken met inbouwkeuken in wandopstelling. Keurig toilet met wandcloset en fonteintje. CV ruimte. Ruime en lichte woonkamer met toegang tot balkon op het zonnige zuiden.

Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit appartement!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1925;
- Woonoppervlakte: ca. 75 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 244 m³;
- Energielabel C;
- Oplevering in overleg;
- Maandelijkse bijdrage VvE € 165,38;
- Geheel voorzien van dubbele beglazing;
- Verwarming en warm water middels CV combiketel (2019);
- Berging in de onderbouw;
- Woning is gelegen op eigen grond.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 299.500,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 4
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 75 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan drukke weg en in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object