€ 385,- p/m

Gele Rijders Plein 8

Arnhem

Omschrijving

Te huur aangeboden:

Misschien wel het leukste kantoorplekje van Arnhem! Gelegen aan 't Gele Rijdersplein en dus midden in het 't bruisende stadshart van Arnhem!

Het is een uitgelezen plek voor mensen die graag in het centrum willen werken door de uitstekende mogelijkheden qua openbaar vervoer. Zowel diverse bus- als treinverbindgen zijn op loopafstand te bereiken.

Het kantoor bied ongeveer 12m2 met een aparte opslagplek van 4m2 . Daarnaast voorzien van extreem snel glasvezel internet : Bekabeld 300 Mbps , Wifi 50Mpbs .

In de gedeelde ruimte staat een gezamenlijke printer en koffiezetapparaat (met erg lekkere bonen koffie). Ook worden de kantoren en de diverse ruimtes om de twee weken schoongemaakt door een externe partij.

Een gezamenlijke keuken en toilet worden gedeeld met 2 andere jonge ondernemers, deze bestaan uit Frank Stegehuis van Stegehuizen Verhuur & Beheer en daarnaast Thijs & Jerry van dellemannderooij.nl/ (administratie- en belastingkantoor).

In het kantoor heerst een rustige maar zeer prettige en informele sfeer door 't nauwe contact met je kantoorgenoten. Ik (de huidige huurder) heb zelf altijd ook zakelijk prettig kunnen werken met zowel Frank als Thijs & Jerry.

We adviseren deze ruimte aan jonge starters die behoefte hebben aan een eigen plek met leuke kantoorgenoten waar je ook ideeën mee kunt uitwisselen en kunt groeien.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs € 385,- p/m
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Hoofdbestemming kantoorruimte

Kantoorruimte

Oppervlakte 16 m²
In units vanaf 16 m²
Verdiepingen 1
Gemeenschappelijke ruimtes Pantry/keuken

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object