verkocht onder voorbehoud

Gedempte Zalmhaven 474

Rotterdam

Omschrijving

Beleef hoe grandioos en vooruitstrevend wonen kan zijn. Uniek in het Scheepvaartkwartier: dit onder architectuur ingerichte herenhuis met een eigen entree op straatniveau. Vloeren lopen vloeiend over in plafondhoge ramen, voor een optimale beleving van licht, openheid, ruimte en uitzicht. Binnen is het weldadig wonen in boetiek hotel sfeer.
 
Architect Jeroen Smeele van SMEELE Design heeft een luxe boetiek HERENHUIS gecreëerd met prachtige zwarte PVC visgraat vloeren, vloerverwarming in het hele huis, kasten op maat, die tezamen met de locatie, een parel in het midden van de stad vormt.
 
De Zalmhaven verstoort uw woonomgeving zo min mogelijk met geparkeerde auto’s, fietsen en scooters. Op meerdere locaties in het gebouw zijn ruime fiets- en scooterbergingen opgenomen, wederom om uw directe woonomgeving clean en esthetisch te houden. En op het dak van de parkeergarage is een smaakvol ingerichte gezamenlijke daktuin te vinden, die alleen toegankelijk is voor de bewoners van De Zalmhaven.
 
Van buitenaf ligt de nadruk op de herenhuizen aan de straatkant met privé-ingang, die direct in verbinding staan met de levendige wijk vol barretjes en boetieks.
 
Al met al zult u snel ontdekken: in De Zalmhaven leeft u uw meest ambitieuze en beste leven. Hier vindt u ultiem wooncomfort, alle gemakken van de bruisende stad en een schitterende, historische leefomgeving, gecombineerd tot toppunt van modern woongenot in de directe nabijheid van diverse koffietentjes, restaurants, traiteurs, sportstudio's, het Westelijk Handelsterrein, Het Park aan de Euromast, musea en openbaar vervoer.
 
Het herenhuis:
 
Indeling: Begane grond:
Entree, garderobe, kantoorruimte/slaapkamer, hal met toilet met fontein, waskamer met vaste kasten, wasmachine en drogeropstelling.
 
1e verdieping:
Op deze verdieping viert men het leven, koken met vrienden en borrelen tot in de late uurtjes. De op maat gemaakte kasten passen perfect bij de luxe keukenopstelling die is voorzien van alle gemakken. Het lichtplan maakt de sfeer af!
 
2e verdieping:
De verdieping voor ontspanning... gedempte geluiden door de fraai bekleedde wanden en kasten, een badkamer met whirlpool, inloopdouche, toilet en dubbele waskommen... hier komt u tot rust in de slaapkamer met de ingebouwde verlichting en gelegen aan de autovrije binnentuin.
 
3e verdieping:
Ruimte voor logés, de kinderkamer of extra werkkamers. Op deze etages bevinden zich twee kamers die beide toegang geven tot een privé buitenruimte.
 
Zie de bijgevoegde plattegronden voor de maatvoering van dit prachtige herenhuis!
 
Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2021;
- Woonoppervlakte: ca. 124 m² (conform NEN2580);
- Inhoud ca. 453 m³;
- Berging in de onderbouw;
- Parkeerplaats (optioneel te koop voor € 50.000,-) inpandig en toegankelijk door middel van kentekenherkenning;
- Energielabel A+;
- Oplevering in overleg;
- Actieve VvE: met maandelijkse bijdrage van woning € 128,72 ; berging: € 10,50 ; parkeerplaats € 30,11;
- Gezamenlijke daktuin;
- Verwarming en warm water middels gedeelde WKO installatie;
- Woning is gelegen op eigen grond.

 
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.
 
Woonvisie Makelaars is de makelaar van de verkoper. Wij adviseren u uw eigen makelaar in te schakelen om uw belangen te behartigen bij de aankoop van dit object.
 
Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 750.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis herenhuis
Type woonhuis eindwoning
Aantal woonlagen 4
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming warmtepomp
Warm water centrale voorziening

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 124 m²
Perceeloppervlakte 35 m²
Inhoud 453 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg, in centrum, in woonwijk en vrij uitzicht

Bergruimte

Garage parkeerplaats
Parkeergelegenheid openbaar parkeren, betaald parkeren, parkeergarage en parkeervergunningen
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object