€ 325.000,- k.k.

Fleur 41

Hoogvliet Rotterdam

Omschrijving

Aan een rustige, autoluwe straat in de gewilde wijk “Zalmplaat” ligt deze ruime tussenwoning. De woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, nette keuken en maar liefst 5 slaapkamers.

De woning is gelegen op een perceel eigen grond van 149m2 en heeft een inhoud van 476m3. In de directe omgeving vindt u diverse winkels, scholen, het openbaar vervoer en de Oude Maas.

Indeling
Begane grond: Entree/hal met de meterkast, toilet, vaste kast en de trapopgang naar de 1e verdieping. De vloer in de hal is afgewerkt met plavuizen. Vanuit de hal komt u in de woonkamer. De woonkamer is een fijne lichte ruimte, met zowel aan de voor- als aan de achterzijde een grote raampartij. De vloer is hier afgewerkt met laminaat.

De keuken is geplaatst in een L-opstelling en voorzien van veel kast-/en werkruimte. De keuken is uitgerust met een gaskookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasmachine, koel-/vriescombinatie en close-in boiler. De vloer is afgewerkt met plavuizen. Vanuit de keuken is de achtertuin te bereiken.

1e verdieping: Overloop met 4 slaapkamers en de badkamer. De 1e slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en heeft een afmeting van ca. 3.83m x 3.24m. De 2e en 3e slaapkamer liggen aan de achterzijde en hebben een grootte van resp. ca. 3.71m x 3.30m en ca. 3.71m x 2.51m. De 4e slaapkamer op deze verdieping is wederom aan de voorzijde gelegen en heeft een afmeting van ca. 3.24m x 1.98m.

De vloeren van de slaapkamers en de overloop zijn afgewerkt met laminaat.

De badkamer is geheel betegeld en beschikt over een douche, wastafelmeubel, toilet en designradiator.

2e verdieping: Overloop met de 5e slaapkamer. Op de overloop vindt u 2 aparte ruimtes met veel bergruimte, de opstelplaats voor de cv-ketel en de aansluitingen voor het witgoed.
De 5e slaapkamer is een zeer royale kamer met aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een groot dakraam. Ook hier vindt u extra bergruimte achter de knieschotten. Tevens kunt u hier via een vlizotrap de bergzolder bereiken.

Tuin: De voortuin is voorzien van sierbestrating en een groene border. De achtertuin is tevens voorzien van sierbestrating en diverse borders. Achter in de tuin is een stenen berging aanwezig. De tuin is tevens via een achterom te bereiken.

Algemeen
Bouwjaar 1974
Inhoud 476m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hout en voorzien van HR ++ glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Vaillant, bouwjaar:2021). Deze cv-combi is in eigendom levert ook het warme water in de woning.
Energielabel C
Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2023 uitgevoerd.
De dakkapel is in 2019 geplaatst.
Oplevering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 325.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen mechanische ventilatie en dakraam

Energie

Energielabel C
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2021 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 134 m²
Perceeloppervlakte 149 m²
Inhoud 476 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 5

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 64 m² en is gelegen op het noordoosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging vrijstaand steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object