Flemingstraat 30

Hengelo

Omschrijving

Gelegen op een fijne en rustige plek, op loopafstand van het centrum van Hengelo, deze ruime geschakelde twee-onder-een kapwoning met eigen oprit, carport, 4 slaapkamers en een heerlijk ruime achtertuin.

Bijzonder is de speelse en unieke indeling van de woning! En dat op een fraaie locatie in een rustige en kindvriendelijke buurt nabij diverse (wijk) voorzieningen, waaronder scholen, speelvoorzieningen maar ook uitvalswegen. Vanaf hier ben je bovendien wandelend binnen 10 minuten in het stadscentrum van Hengelo.
Er moet echt wel wat gebeuren aan de woning, maar de woning is altijd met liefde bewoond geweest en nu wordt het tijd voor een nieuwe bewoner, die met evenveel liefde en toewijding van dit fraaie object een heerlijk thuis maakt.

De indeling is als volgt:
Begane grond
Overdekte entree, binnenkomend door de bijzondere glas in lood voordeur, hal met toilet en fontein, meterkast en trapopgang naar de eerste verdieping. Vanuit de hal toegang tot de aan de achterzijde gelegen keuken voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap en oven. Vanuit de keuken is toegang tot de inpandige berging (ca. 16 m2) en deze geeft middels een achterdeur toegang tot de tuin.

Tevens is vanuit de hal de riante woonkamer te bereiken met aan de voorzijde een zitkuil met ronde open haard. Het ruime eetgedeelte bevindt zich aan de tuinzijde met grote raampartijen en een tuindeur die toegang biedt tot de achtertuin.

Eerste verdieping
Overloop, toegang tot 4 slaapkamers en de badkamer. 3 slaapkamers zijn voorzien van vaste kasten en bieden toegang tot de 2 dakterrassen (voor- en achterzijde) van ca. 10 m2 en beschikken over een wastafel.
De badkamer is voorzien van een ligbad met douche, wastafel en 2e toilet.

Zolder
Middels vlizotrap te bereiken zolder met dakraam. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden voor het creëren van extra woonruimte.

Buiten
Voortuin met oprit met parkeergelegenheid op eigen terrein en de carport. De diepe achtertuin is gelegen op het noordwesten en biedt volop ruimte voor het creëren van een fijn terras, of bijvoorbeeld een fraaie overkapping.

Bijzonderheden:
- bouwjaar 1974;
- woonoppervlakte ca. 130 m2;
- perceelgrootte ca. 259 m2;
- inhoud ca. 498 m3;
- fraaie ligging aan rustige straat in een gewilde wijk;
- de woning beschikt over 4 slaapkamers;
- 2 dakterrassen, waarvan 1 aan de achterzijde en 1 aan de voorzijde;
- ruime inpandige berging van ca. 16 m2;
- verwarming en warm water middels CV-ketel;
- directe aanvaarding mogelijk;
- in de koopakte zal een zogenoemde niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen;
- in de koopakte zal een 10% waarborgsom of bankgarantie worden opgenomen.

Deze presentatie, alsook onze uitingen op o.a. social media, zijn informatief en geheel vrijblijvend. Aan eventuele onjuistheden kunnen geen rechten worden ontleend.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 289.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding per direct

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Helft van dubbel
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel E
Verwarming Centrale verwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 130 m²
Perceeloppervlakte 259 m²
Inhoud 498 m³

Indeling

Aantal kamers 7
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 112 m²

Bergruimte

Garage carport

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object