Else Mauhsstraat

Hengelo

Omschrijving

Op een unieke en groene plek aan de Else Mauhsstraat, in de gewilde wijk 'Hasseler Es', wordt op een ruime kavel van ca. 600 m2 een vrijstaande villa gerealiseerd. Een unieke kans, op een bijzondere plek, waar u zich zeker thuis voelt!

Vrij en groen wonen aan de rand van de wijk met alle voorzieningen en uitvalswegen nabij. En dat in een ruim opgezette villa, gekenmerkt door strakke basislijnen, symmetrische vormen, hoge raampartijen en met een gecentreerde entree aan de voorzijde van het woonhuis. Exclusiviteit en ruimte staan bij deze gasloze woning bovenaan. De te gebruiken bouwmaterialen zijn van topklasse. Met een woonoppervlakte van ruim 190 m2 en een inhoud van maar liefst 750 m3 is aan leefruimte zeker geen gebrek.

De indeling is als volgt:
Begane grond
Binnenkomst in de hal met toegang tot de meterkast, het toilet, trapopgang met aan de rechterzijde van de entree een kantoor-/werkkamer. Vanuit de hal toegang tot de open leefkeuken. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden tot uitbreiding waarmee een riante leefkeuken gerealiseerd kan worden. Er is geen keukeninrichting in de prijs opgenomen; koper kiest zelf een keuken. Aansluitingen zijn hiervoor uiteraard aanwezig. De eetkamer en living zijn nog geheel naar eigen smaak in te delen. Middels tuindeuren is vanuit zowel de keuken als de eetkamer toegang tot het terras. Het terras is op het Westen gesitueerd; hier komt u na een drukke dag heerlijk tot rust en geniet u van de avondzon.

Vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met een doorloop naar de geïsoleerde aangebouwde stenen garage. De bijkeuken is voorzien van witgoedaansluitingen. De garage biedt parkeergelegenheid voor 2 auto's.

Eerste verdieping
Ruime overloop met toegang tot de drie slaapkamers, waarvan een voorzien van een inloopkast en de badkamer. De slaapkamers zijn verschillend van formaat maar allen ruim en goed in te delen. De badkamer is voorzien van vloerverwarming en sanitair, waaronder o.a. een dubbele wastafel, bad combinatie, een hang closetcombinatie en douchecombinatie.

Tweede verdieping
Middels vaste trap te bereiken tweede verdieping met een oppervlakte van ca. 24 m2.

Tuin
En wat een heerlijke tuin! De woning beschikt over een riante voor - zij - en achtertuin en door de grote kavel van ca. 600 m2 heb je hier een zee aan ruimte.

Bijzonderheden:
- start bouw begin 2022;
- woonoppervlakte ca. 199 m2;
- ruime kavel met een oppervlakte van ca. 600 m2;
- hoogwaardig en luxe afwerkingsniveau;
- optimaal wooncomfort;
- energiezuinig, voorzien van isolerende tripple beglazing, vloerverwarming;
- voorzien van een duurzame warmtepomp;
- volledig gasloos;
- gehele woning voorzien van vloerverwarming;
- op de woning worden PV-panelen geplaatst conform BENG berekening, te weten minimaal 7 stuks;
met een opbrengst van 360 Wp;
- Aanvaarding in overleg.

Disclaimer:
Alle informatie waaronder doch niet uitsluitend maatvoering heeft nadrukkelijk een indicatief karakter; er kunnen geen rechten aan worden ontleend. Verrekening wegens over- of ondermaat is uitgesloten. Het schriftelijkheidsvereiste is van toepassing.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 735.000,- v.o.n.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Villa
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Verwarming Vloerverwarming volledig

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 199 m²
Perceeloppervlakte 600 m²
Inhoud 750 m³

Indeling

Aantal kamers 6
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 600 m²

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object