€ 315.000,- k.k.

Eikenlaan 52

Koewacht

Omschrijving

Instapklare karakteristieke Franse kapwoning met royaal perceel. Deze sfeervolle woning is de afgelopen jaren volledig gerenoveerd met onlangs nog een nieuwe keuken en badkamer!


Indeling
Entree aan de voorzijde via de hal met praktische bergkast, hier bevindt zich de CV installatie en aansluitingen voor wasmachine en droger. De hal geeft toegang tot de lichte woonkamer met tegelvloer in houtmotief, tuindeuren in de achtergevel geven toegang tot het terras achter de woning en de ruime tuin. De woonkamer wordt middels een portaal verbonden met de woonkeuken. Dit portaal geeft ook toegang tot de ruime kelder en de trap naar de eerste verdieping. De stijlvolle eetkeuken is aangebouwd en recent voorzien van een prachtig nieuw keukenblok in hoekopstelling en een eiland in het keukenblok zit de volgende apparatuur opgenomen: inductie kookplaat met afzuigkap, combi- oven magnetron, vaatwasser en Quooker. Aansluitend is een hal welke toegang geeft tot de achtertuin, het toilet en de royale badkamer met ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel.


Eerste verdieping
De verdieping is ingedeeld met een overloop 3 slaapkamers en een toilet. De hoofdslaapkamer is royaal over de hele breedte van de woning en is voorzien van een grote inbouwkast. De 2 andere slaapkamers zijn aan de achterzijde van het huis gelegen.


Tweede verdieping
Middels een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.


Overige verdiepingen
Er is nog praktische opbergruimte met zolder en een overkapping bereikbaar via de tuin. De tuin met terras en gazon is volledig afgezet met een schutting. De oprit biedt voldoende plaats voor meerdere auto's.

Voor iemand die op zoek is naar een volledig instapklare sfeervolle woning is deze woning zeker een bezichtiging waard!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw

Energie

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 108 m²
Perceeloppervlakte 396 m²
Inhoud 502 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object