€ 795.000,- k.k.

Eerste Jan Steenstraat 103H

Amsterdam

Omschrijving

Unieke en geheel gerenoveerde benedenwoning van 68m2 met twee slaapkamers en heerlijke tuin, gelegen op EIGEN GROND, midden in de geliefde Pijp van Amsterdam Zuid nabij het Sarphatipark.

Het appartement maakt onderdeel uit van een renovatieproject van Amsterdam Realty Partners en omvat in totaal 5 zeer goed ingedeelde woningen. Het pand is volledig duurzaam gerenoveerd voorzien van ENERGIELABEL A, inclusief nieuwe fundering en onderscheidt zich in de smaakvolle afwerking en het hoogwaardige materiaal gebruik. De woningen zijn allen voorzien van een prachtige eikenhouten visgraatvloer.

INDELING
Via je eigen entree aan de straat bereik je de entree van de woning. Ruime hal welke toegang geeft tot de trapkast met wasmachine aansluiting en doorgang naar de moderne keuken in handige L-opstelling. Aan de voorzijde van woning bereik je de gezellige living, deze is voorzien van verdiepingshoge ramen wat zorgt voor extra lichtinval. Tevens kan deze harmonica pui open gezet worden en is het heerlijk toeven op het zonnige zuiden. De moderne keuken in L-opstelling is uitgerust met een zeer smaakvol marmeren werkblad en een Quooker in koper kleur. Verder is de keuken voorzien hoogwaardige inbouwapparatuur van AEG met onder meer een combi-oven, inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser en een grote koel-vriescombinatie. Centraal in de woning bevindt zich de stijlvolle badkamer voorzien van ruime inloopdouche en een dubbele wastafel voorzien van inbouwkranen van Hotbath. Tegenover de badkamer tref je de ruimte voor de CV-opstelling.

Aan de rustige achterzijde tref je de slaapvertrekken. De master bedroom is ruim bemeten en vanuit hier hier geven openslaande deuren toegang tot de fraai aangelegde tuin van ruim 30m2. Naast de slaapkamer bevindt zich de tweede slaapkamer van uit hier geven de openslaande deuren tevens toegang tot de ruime tuin.

SPLITSING & VvE
Het gebouw wordt op dit moment gesplitst in appartementsrechten, de koopakte en de akte van levering zullen derhalve worden opgemaakt bij een vaste projectnotaris, Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen. De kleinschalige VVE zal gaan bestaan uit 5 leden. De servicekosten zijn nog niet bekend en zullen zodra alle appartementen verkocht zijn, worden bepaald door de nieuwe eigenaren zelf. Het bedrag in de aanmelding is een advies.

OMGEVING
Het appartement ligt op een geweldige locatie, in het hart van de De Pijp. Het appartement bevindt zich op loopafstand van heerlijke restaurants, winkelstraatjes en alle leuke en gezellige cafés die De Pijp rijk is. Voor de dagelijkse boodschappen liggen de Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de Ceintuurbaan op loopafstand. Ook de gezellige Albert Cuypmarkt en verschillende supermarkten zijn binnen enkele minuten lopend te bereiken. Het Sarphatipark ligt op 150m afstand en biedt 2 goede speeltuinen en een openlucht gym. Het park is deels toegankelijk voor honden en is uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling of een gezellige picknick. De Noord/Zuidlijn om de hoek maakt de ligging nog aantrekkelijker. Hiermee sta je binnen 7 minuten op station Amsterdam Centraal en binnen 4 minuten op station Amsterdam Zuid staat. Daarnaast bevinden tram (lijn 3, 12 en 24) en bus (spitslijn 246) zich ook op steenworp afstand. Tenslotte ben je met acht minuten rijden op snelweg A1, A2 en de ring A10.

BIJZONDERHEDEN
- Turn-key benendenwoning van 68m² ( NEN 2580 ingemeten )
- Geheel gerenoveerd in 2024
- Zeer fraai aangelegde tuin van 30m2
- Keukenapparatuur van AEG
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Fundering vernieuwd in 2023
- Geheel voorzien van vloerverwarming
- Gelegen op EIGEN GROND
- Bijdrage VVE nader te bepalen
- Oplevering kan spoedig
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 795.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 1
Kwaliteit luxe
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming geheel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2023 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 68 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 29 m² en is gelegen op het noorden

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object