€ 635.000,- k.k.

Eerste Jan Steenstraat 103 4

Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk licht en high-end appartement van 60m2 met twee ruime slaapkamers, gelegen op EIGEN GROND, midden in de geliefde Pijp van Amsterdam Zuid nabij het Sarphatipark.

Het appartement maakt onderdeel uit van een renovatieproject van Amsterdam Realty Partners en omvat in totaal 5 zeer goed ingedeelde woningen. Het pand is volledig duurzaam gerenoveerd en voorzien van ENERGIELABEL A, inclusief nieuwe fundering en onderscheidt zich door de smaakvolle afwerking en het hoogwaardige materiaal gebruik. De woningen zijn allen voorzien van een prachtige eikenhouten visgraatvloer.

INDELING
Via het stijlvol beklede trappenhuis bereik je de entree van het appartement op de derde etage van het gebouw. Bij binnenkomst betreed je via je eigen trap de royale living met open keuken op de vierde en tevens bovenste woonlaag van het pand. Deze prachtige open living van meer dan 35m2 geeft een geweldig gevoel van ruimte met een loftachtig karakter door het houten balken plafond. De luxe keuken is geplaatst in een handige L-opstelling met veel kastruimte. De keuken is uitgerust met een prachtig marmeren werkblad, een Quooker en voorzien hoogwaardige inbouwapparatuur van AEG met onder meer een combi-oven, inductiekookplaat met afzuiging, vaatwasser en een grote koel-vriescombinatie. Centraal in de woning bevindt zich de stijlvolle badkamer voorzien van ruime inloopdouche, toilet en een wastafel meubel met inbouwkranen van Hotbath in Gun Metal. Tegenover de badkamer tref je de ruimte voor de CV-opstelling.

Aan de rustige achterzijde tref de slaapvertrekken. De master bedroom is ruim bemeten en vanuit hier. Naast de slaapkamer bevindt zich de tweede slaapkamer.

SPLITSING & VvE
Het gebouw wordt op dit moment gesplitst in appartementsrechten, de koopakte en de akte van levering zullen derhalve worden opgemaakt bij een vaste projectnotaris, Holdinga Matthijssen Kraak Notarissen. De kleinschalige VVE zal gaan bestaan uit 5 leden. De servicekosten zijn nog niet bekend en zullen zodra alle appartementen verkocht zijn, worden bepaald door de nieuwe eigenaren zelf. Het bedrag in de aanmelding is een advies.

OMGEVING
Het appartement ligt op een geweldige locatie, in het hart van de De Pijp. Het appartement bevindt zich op loopafstand van heerlijke restaurants, winkelstraatjes en alle leuke en gezellige cafés die De Pijp rijk is. Voor de dagelijkse boodschappen liggen de Ferdinand Bolstraat, Van Woustraat en de Ceintuurbaan op loopafstand. Ook de gezellige Albert Cuypmarkt en verschillende supermarkten zijn binnen enkele minuten lopend te bereiken. Het Sarphatipark ligt op 150m afstand en biedt 2 goede speeltuinen en een openlucht gym. Het park is deels toegankelijk voor honden en is uitermate geschikt voor een heerlijke wandeling of een gezellige picknick. De Noord/Zuidlijn om de hoek maakt de ligging nog aantrekkelijker. Hiermee sta je binnen 7 minuten op station Amsterdam Centraal en binnen 4 minuten op station Amsterdam Zuid staat. Daarnaast bevinden tram (lijn 3, 12 en 24) en bus (spitslijn 246) zich ook op steenworp afstand. Tenslotte ben je met acht minuten rijden op snelweg A1, A2 en de ring A10.

BIJZONDERHEDEN
- Turn-key gelijkvloers appartement van ca. 60m² ( NEN 2580 ingemeten )
- Geheel gerenoveerd in 2024
- Keukenapparatuur van AEG
- Volledig geïsoleerd
- Energielabel A
- Fundering vernieuwd in 2023
- Gelegen op EIGEN GROND
- Bijdrage VVE nader te bepalen
- Oplevering kan spoedig
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 635.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 4
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Intergas

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 60 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object