verkocht onder voorbehoud

Duinoordseweg 35

Oostvoorne

Omschrijving

Op een zeer gewilde locatie, dichtbij bos, strand en duin ligt deze sfeervol afgewerkte, energiezuinige 2-onder-1-kap woning. De woning met garage is instapklaar en beschikt o.a. over een royale woonkamer, prachtige keuken, 3 slaapkamers en nette badkamer. Extra pluspunten zijn de warmtepomp, de 20 zonnepanelen en de heerlijke achtertuin op het zuidoosten.

De woning met energielabel A++ is gelegen op een perceel eigen grond van 287m2 en heeft een inhoud van ca. 519m3. Zodra u de deur uitstapt staat u binnen enkele stappen in het bos, de duinen en op het strand. Tevens bent u zo in het gezellige centrum van Oostvoorne en zijn de diverse scholen met de fiets te bereiken.

Kortom; een prachtige woning op een prachtige locatie!

Indeling
Begane grond: Entree met de meterkast en toegang tot de hal met het toilet, trapkast, de trapopgang naar de eerste verdieping en de kast met de opstelplaats van de warmtepomp en de cv-ketel. Vanuit de hal komt u door middel van een fraaie stalen deur in de royale, lichte woonkamer. Hier valt meteen de strakke afwerking op met de mooie visgraat pvc-vloer, gestucte wanden, hoge plinten en een gezellige openhaard. Nog een sfeervol detail is het raam in de zijgevel met glas-in-lood. De haard zorgt voor een natuurlijke scheiding tussen het woongedeelte aan de voorzijde en het eetgedeelte aan de tuinzijde. Het eetgedeelte heeft direct toegang tot de open keuken.

De prachtige moderne keuken is geplaatst in een L-opstelling en is uitgerust met een inductiekookplaat met ingebouwd afzuigsysteem, vaatwasmachine, combi-oven en koelkast.

De houten vloer van de begane grond is vervangen door een volledig geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming.

1e verdieping: Overloop met inbouwkasten, 3 slaapkamers en de badkamer. Op de overloop vindt u 2 vaste kasten, waarvan één met de aansluitingen voor het witgoed. Tevens kunt u middels een luik de bergzolder bereiken.

De 1e slaapkamer bevindt zich aan de achterzijde van de woning en heeft toegang tot het zonnige balkon. De kamer beschikt over airconditioning en een rolluik en heeft een afmeting van ca. 4.34m x 3.96m.
De 2e slaapkamer ligt aan de voorzijde en heeft een grootte van ca. 4.60m x 3.98m. De 3e slaapkamer is wederom gelegen aan de achterzijde en heeft ook toegang tot het balkon. De kamer is voorzien van een vaste kast, een rolluik en heeft een afmeting van ca. 2.54m x 2.21m.

De vloer op de eerste verdieping is afgewerkt met laminaat.

De badkamer is uitgerust met een ligbad met douchemogelijkheid, wastafelmeubel, toilet en designradiator.

2e verdieping: Bergzolder

Tuin: De voortuin is afgewerkt met sierbestrating en gras. De oprit naar de garage biedt voldoende plaats voor het parkeren van uw auto. De garage is voorzien van een elektrische deur.

De achtertuin is gelegen op het zuidoosten, u geniet hier de gehele dag van de zon. Zoekt u een plaats in de schaduw, dan is het heerlijk toeven onder de houten overkapping achter in de tuin. Aan de achtergevel is tevens een zonnescherm aanwezig. De tuin is verder afgewerkt met sierbestrating, diverse groene beplanting, gras en een pergola. Ook vanuit de achtertuin kunt u de garage bereiken.

Algemeen
Bouwjaar 1958
Inhoud 519m³.
De kozijnen zijn uitgevoerd in hardhout en voorzien van HR++ glas
De woning wordt verwarmd middels een cv-combi (merk: Vaillant Ecotec Plus bouwjaar: 2020) en warmtepomp (merk: LG Therma, bouwjaar: 2022) Zowel de cv-ketel als de warmtepomp zijn eigendom.
In 2022 zijn 20 zonnepanelen geplaatst die c.a. 8000 KWh per jaar opwekken. Momenteel hebben de huidige bewoners een verbruik van 6000 KWh wat betekent dat er een over capaciteit van 2000 KWh is.
In 2022 zijn de plafonds van de 1e verdieping geïsoleerd met 12cm glaswol.
Energielabel A++, geldig tot 21-08-2033.
Op levering in overleg.

Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1980 zal er een ouderdomsclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen. Bij woningen welke gebouwd zijn voor 1993 zal er ook een asbestclausule in de koopovereenkomst worden opgenomen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 550.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis 2-onder-1-kapwoning
Aantal woonlagen 3
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak
Keurmerken energie Prestatie Advies
Voorzieningen buitenzonwering, rolluiken, rookkanaal en airconditioning

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel, open haard, vloerverwarming geheel en warmtepomp
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2020 van Vaillant, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 115 m²
Perceeloppervlakte 287 m²
Inhoud 519 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 18 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 133 m² en is gelegen op het zuidoosten

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object