€ 450.000,- k.k.

Dorpsweg 129a hs3

Schellinkhout

Omschrijving

Richtprijs € 450.000,- k.k.

Vrijstaande woning op 391 m² eigen grond op het gezellige en rustige park De Witte Hoeve op steenworp afstand van het Markermeer. Deze perfect onderhouden woning heeft een fijne living met veel lichtinval, een erker en schuifpui naar een zonnig gelegen terras op het zuiden en rondom tuin met nog een zonnig terras. Er is een nette keuken met diverse inbouwapparatuur en de bijkeuken geeft toegang tot de aangebouwde en geïsoleerde berging. De badkamer bevindt zich op de begane grond en vanuit de hal heeft u toegang tot een royale kelder. Op de verdieping zijn 2 ruime slaapkamers met veel vaste kasten en een 2e toilet en wastafel. Er zijn 9 zonnepanelen geplaatst en de woning heeft een A-label. Uw auto kan geparkeerd worden onder de carport.
Al met al een ontzettend fijne woning!

Entree
Als u het terrein van de Witte Hoeve oprijdt treft u daar de brievenbussen, de vuilcontainers en een parkeerplaats voor gasten.
De eigen auto kan geparkeerd onder de carport met een carbonaat-platen dak. Via de overdekte entree betreedt u de hal waar een lichte tegelvloer met vloerverwarming is doorgelegd in de overige ruimten.
Er is een uitgebreide meterkast waar ook de Aquacell waterontharder is geplaatst.
De trapopgang is met laminaat bekleed met daaronder de toegang tot de kelder met een elektrisch te bedienen afdekplaat. Het is een grote, droge en koele kelder met licht betegelde vloer en gespoten wanden, verlichting en stopcontacten.

Living
De fijne living heeft een lichte tegelvloer met vloerverwarming, tevens hoofdverwarming. De living heeft veel lichtinval. De erker met dubbel glas in de kunststof kozijnen heeft aan de buitenzijde handmatig te bedienen zonneschermen voor alle ramen. De wanden zijn gespoten en er is een brede vaste kastenwand.
En dan is er nog een schuifpui naar het overdekte terras op het zuiden. Een heerlijke plek om te genieten van warmte en rust.

Keuken
Ook in de keuken is de lichte tegelvloer met vloerverwarming doorgelegd.
Hier zijn kunststof kozijnen geplaatst, 1 vast raam en 1 raam met hor en aan de buitenzijde een handmatig te bedienen screen.
De keuken is bij de bouw in een hoekopstelling geplaatst met veel kastruimte, laden, apothekerskast, carrouselkast, kast voor afval en bovenkastjes met bladverlichting.
We treffen er diverse inbouwapparatuur, zoals een elektrische oven, vaatwasser, keramische kookplaat, afzuigkap met de afvoer naar buiten en een koel/vriescombinatie. Er is ook nog plek voor een tafeltje om bijvoorbeeld aan te ontbijten.

Bijkeuken met schuur en tuinkast
Vanuit de hal heeft u toegang tot de bijkeuken met de wasmachine- en drogeraansluiting, centrale afzuiging en de unit voor de vloerverwarming.
Vanuit de bijkeuken komt u in de aangebouwde en geïsoleerde berging met tuindeur, het raam kan open, er is verlichting en stopcontacten.
Deze berging is later aangebouwd en aan de buitenzijde uitgevoerd in keraliet. Aansluitend aan de berging is er nog een tuinkast.

Badkamer begane grond
De ruim opgezette badkamer heeft licht betegelde wanden en de tegelvloer met vloerverwarming vanuit de hal is hier ook doorgelegd.
Er is een wastafelmeubel met veel kastruimte, spiegel, verlichting en stopcontact,
toilet, ruime inloopdouche met thermostaatkraan en een sunshower, centraal afzuigsysteem, radiator en beide bovenraampjes kunnen open voor de natuurlijke ventilatie.

Tuin
De tuin ligt vrijwel rondom de woning op het zuiden, westen en noordwesten.
Zon of schaduwplekjes naar keuze dus! Aan de noordzijde is de tuin gelegen aan een sloot met zicht op een bamboe tuin. Naast de houten berging met openslaande deuren is een terras met een zonnedoek in de pergola.
En nog een terras aan de voorzijde van de woning op het zonnige zuiden met een elektrisch te bedienen zonnescherm met een flinke uitval. Er zit een buitenkraan naast de voordeur. Het perceel kan worden afgesloten met een hek en uw auto kan droog staan onder de carport.

1e verdieping
Trapopgang met laminaat bekleed naar de slaapkamers met een betonnen verdiepingsvloer en op de overloop de CV kast met de omvormer van de zonnepanelen en het centraal afzuigsysteem.
1e Slaapkamer – ruime kamer met een hoog plafond en geïsoleerd dak. Er zit dubbel glas in een hardhouten kozijn met ventilatierooster en hor en deze kamer wordt verwarmd door een radiator.
2e Slaapkamer – royale kamer ook met hoog plafond, vaste en diepe kasten over de gehele breedte. Het zijraam met ventilatierooster en hor heeft een van binnenuit te bedienen screen. Aan de noordzijde is een dakkapel geplaatst met draai/kiepraam.

2e toilet
De dakkapel loopt door in het tweede toilet met sanibroyeur, dat direct toegankelijk is vanuit de slaapkamer. De dakkapel is uitgevoerd in kunststof met 2 vaste ramen, voorzien van ventilatieroosters en een draai/kiepraam.
De wanden zijn licht betegeld, er is een speels betegelde vloer gelegd en er is een wastafel en wandcloset.

Bijzonderheden:
- NIET BEWONERS CLAUSULE
- Permanent wonen toegestaan
- Eigen grond
- 9 zonnepanelen in eigendom geplaatst
- Energieverbruik € 138,- per maand, 1 persoons huishouden maar altijd warm gestookt
- Gasverbruik per jaar 1043 m³
- Elektraverbruik per jaar 1630 kWh en 1739 kWh terug geleverd
- VVE bijdrage Witte Hoeve € 1.092,- per jaar inclusief afvalstoffenheffing
- Gezonde en actieve VVE met 2x per jaar een VVE vergadering
- Fijne sfeer op het park en een rustige woonomgeving
- Loopafstand van het Markermeer
- 10 Autominuten naar Hoorn en ook een leuke rit om over de dijk te fietsen
- Onderhoudsvriendelijk vanwege de kunststof gevelbekleding en trespa boeidelen.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Bouwjaar 2000
Bouwperiode 1991 - 2000
Onderhoud binnen goed
Onderhoud buiten goed
Dak zadeldak
Keurmerken energie prestatie advies
Isolatie volledig geisoleerd

Energie

Energielabel A
Verwarming cv-Ketel
Warm water cv-Ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2012 van Remeha Calenta, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 114 m²
Perceeloppervlakte 391 m²
Inhoud 431 m³
Inpandigeruimte oppervlakte 2 m²
Bergruimte oppervlakte 6 m²
Buitenruimte oppervlakte 31 m²

Indeling

Aantal kamers 3
Aantal slaapkamers 2

Buitenruimte

Tuin achtertuin met een oppervlakte van 180 m² en is gelegen op het zuid-westen

Bergruimte

Schuur/berging ja

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object