€ 315.000,- k.k.

Dorpsstraat 71G

Ulicoten

Omschrijving

Gelijkvloers wonen in Ulicoten; dat kan in dit verrassend 4-kamer appartement met lift, balkon en parkeerplaats(en). Het appartement is gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementencomplex’.

In de splitsingsakte is formeel geregeld dat een gedeelte van het plat dak is gereserveerd voor het plaatsen van zonnepanelen ten behoeve van het appartement. Je hebt hierdoor dus de mogelijkheid om de woning verder te verduurzamen en verder te besparen om de al lage energiekosten! Momenteel heeft het appartement een energielabel B. Na het plaatsen van zonnepanelen zal dit waarschijnlijk A worden.

Bouwjaar : Oorspronkelijk 1962, maar volledig verbouwd en gerenoveerd in 2002.
Aanvaarding : In onderling overleg

Indeling:

Begane grond appartementencomplex
Het appartementencomplex heeft een keurig verzorgde centrale entree met brievenbussen en een intercom met videofoon. Via de trap of de lift in de hal is de tweede verdieping bereikbaar.

2e verdieping
Via de entree aan de achterzijde van het appartementencomplex bereik je de hal die toegang geeft tot de betegelde toiletruimte met wandcloset en fontein, de meterkast met 8 groepen en 2 aardlekschakelaars en de was-/bergruimte. In de was-/bergruimte bevinden zich de aansluitingen ten behoeve van de was- en droogapparatuur, de opstelplaats van de c.v.-combiketel (Nefit, ca. 2002) en de mechanische ventilatie-unit (2021). Vanuit de hal kun je tevens naar de woonkamer met open keuken.

De lichte woonkamer staat -door middel van een glazen pui- in verbinding met het balkon welke via een loopdeur bereikbaar is. Verrassend aan dit appartement is dat je een complete verdieping onder het appartement hebt welke via een vast trap vanuit de woonkamer bereikbaar is. Je hebt hier een overloop, berging en twee (slaap-)kamers van respectievelijk ca. 4.41 x 5.95 m en ca. 3.08 x 3.77 m groot.

De open keuken heeft een hoekopstelling met diverse onder- en bovenkasten, lades, een 5-pits gaskookplaat, een r.v.s. afzuigkap, een 1¼ r.v.s. spoelbak, een vaatwasmachine, een combi oven/magnetron, een koelkast en een kunststof werkblad. De keuken geeft toegang tot de slaapkamer.

De slaapkamer is ca. 3.55 x 3.89 m groot en biedt plaats aan een tweepersoonsbed en een kledingkast. De slaapkamer heeft een badkamer ensuite welke volledig betegeld is en voorzien van een douche, whirlpool, wastafel en wandcloset.

Balkon
Aan de achterzijde van het appartement heb je een fijn balkon. Je zit deels overdekt en kunt genieten van de middag- en avondzon.

Meterkast & berging
De meterkast met hierin de gas- en elektrameter bevindt zich in de centrale hal van het appartementencomplex. Tevens bevindt zich de watermeter in de centrale hal.

Tevens geeft de centrale hal toegang tot de berging welke is voorzien van water en elektra.

Kenmerken
o Laag energieverbruik.
o Energielabel B.
o Mogelijkheid tot het plaatsen van zonnepanelen, energielabel wordt dan waarschijnlijk A.
o Gelijkvloers wonen in een kleinschalig appartementencomplex met lift.
o Houten kozijnen met dubbele beglazing (deels HR++).
o De hal, was-/bergruimte, de woonkamer en de keuken zijn voorzien van een plavuizen vloer.
o De slaapkamer naast de keuken is voorzien van vloerbedekking.
o De twee (slaap-)kamers beneden zijn voorzien van een laminaat vloer.
o C.v.-combiketel (Nefit, ca. 2002).
o Het appartement is voorzien van een intercominstallatie met videofoon.
o De keuken is voorzien van een zonnescreen, de naastgelegen slaapkamer is voorzien van een 100% verduisterend en elektrisch bedienbaar zonnescreen.
o Het appartement is voorzien van glasvezel.
o Het appartementencomplex beschikt over eigen parkeerplaatsen.
o Het betreft hier een gezonde Vereniging van Eigenaars.
o Aanvaarding in overleg.

Ulicoten
Ulicoten ligt ten zuidoosten van het enclavedorp Baarle en heeft ongeveer 1.000 inwoners. Het dorp wordt omgeven door mooie bosgebieden zoals Den Rooy. De geborgenheid van een klein dorp, met een multifunctioneel gebouw genaamd ‘De Bremerpoort’ waar o.a. een basisschool en kinderopvang in is gevestigd, maar waar je ook terecht kan bij de geldautomaat, voor dagelijkse boodschappen of een afspraak met de huisarts. Verder heeft Ulicoten (sport-)verenigingen, restaurants en een kledingwinkel in het dorp zelf. Alle overige voorzieningen zijn in de nabije omgeving aanwezig. Brabantse steden zijn dichtbij, maar ook de Zuid-Hollandse stad Rotterdam en de Belgische stad Antwerpen zijn vlot bereikbaar. Naar de steden Tilburg en Breda zijn goede busverbindingen. In Ulicoten vind je rust en ruimte om te wonen met goede voorzieningen en de steden dichtbij. Kortom, het is fijn wonen in Ulicoten!

Verkoopvoorwaarden

- Meetinstructie NEN2580
Deze woning is opgemeten conform de Meetinstructie. De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte en inhoud. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Uitgangspunt blijft altijd; “wat je ziet is wat je koopt” en de objectinformatie is van lagere prioriteit.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 315.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement portiekflat
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 2
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen lift

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2002 van Nefit, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 113 m²

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging in centrum

Bergruimte

Schuur/berging inpandig

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object