€ 529.000,- k.k.

Dorpsstraat 1B

Graauw

Omschrijving

Vrijstaande, semibungalow op ruim perceel met (zwem)vijver en grote garage in de dorpskern van Graauw. De woning is in 2005 aan twee zijden uitgebouwd en intern volledig vernieuwd.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met garderobekast, toiletruimte, meterkast en mooie eikenhouten bordestrap naar de verdieping. Aansluitend komt men in de ruime en lichte woonkamer. Tijdens de verbouwing in 2005 is de woonkamer aan de achterzijde over de gehele breedte 1 meter verlengd. Hierdoor is een gallerij gecreerd met schuifpui naar de tuin en richting de aanbouw links. Centraal in de woonkamer staat de in het oogspringende en sfeervolle gashaard. Van de voormalige keuken aan de rechterzijde is een mooie ruime werkkamer gemaakt met kastenwand.

Rechts achter is in een tweede uitbouw de nieuwe keuken ontstaan. Hier is meer dan voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen en ook deze ruimte wordt gekenmerkt door de glaspartij richting de tuin, ook weer schuifpui naar het overkapte terras . De keuken is qua apparatuur voorzien van een Boretti kooktoestel met twee ovens en zes gaspitten met daarboven een afzuigkap. Verder zijn er een koelkast, vaatwasser en gootsteen voorzien. Het werkblad is uitgevoerd in graniet. Boven de gootsteen zit een raam wat zicht geeft op de oprit en veel daglicht geeft op het werkblad. Aansluitend aan de keuken komt men in de praktische bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder hangt hier de Remeha CW5 combiketel (2016) . Ook hier is een achterdeur naar de tuin.

De aanbouw aan de linkerzijde is ruim 20 m2 groot en bestaat uit een nachthal, badkamer met douche, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel met daarboven een spiegelkast. Als laatste komt men in de ouderslaapkamer met vaste kastenwand. Deze geeft een extra ruimtelijk gevoel doordat hier geen plafond is voorzien maar tot in de nok kijkt. De vloer in de slaapkamer, nachthal, woonkamer en kantoor is uitgevoerd in massief parket. Alle overige ruimtes op de begane grond zijn voorzien van de antracieten gebakken tegel.


Eerste verdieping
Op de verdieping zijn in totaal drie slaapkamers voorzien. De grootste bevindt zich aan de linkerzijde en beschikt over een vaste kastenwand. Twee (kinder)kamers bevinden zich aan de rechterzijde van de woning. Aan de achterzijde is een riante badkamer gecreƫerd doordat hier een dakkapel is geplaats. Deze tweede badkamer beschikt over een bubbelbad in de hoek, douche met stoomcabine, derde toilet en groot dubbel wastafelmeubel met veel opbergruimte en daarboven een spiegelkast.


Tuin
De achtertuin is onder architectuur aangelegd. Zo zijn er verschillende zitjes / terrassen gecreƫerd zodat er altijd een plekje in de zon of schaduw is te vinden. Centraal in de tuin bevindt zich de (zwem)vijver. Hier is een ondiep stuk, als kinderbadje en een dieper stuk. De pomp en filterinstallatie bevinden zich in een aparte ruimte achter de garage. De garage zelf in binnenmaats 7,30 x 4,20 groot

Bijzonderheden
De woning is rondom voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing en rolluiken. Daarnaast is er ook een alarminstallatie voorzien.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 529.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 2
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen alarminstallatie

Energie

Verwarming c.v.-ketel en gashaard
C.V.-ketel Remeha

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 160 m²
Perceeloppervlakte 825 m²
Inhoud 675 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object