Doolgaardstraat 4

Horst

Omschrijving

Ruime en netjes onderhouden vrijstaande woning op loopafstand van het centrum van Horst. De woning (woonopp. 174 m²| Inhoud 764 m³) is gelegen op een mooi perceel van 470 m² met fraai aangelegde tuin, dakterras en ruime oprit met carport.

Het pand is gelegen op korte afstand van verschillende basisscholen en een middelbare school. Daarnaast zijn de dichtstbijzijnde uitvalswegen zoals de A73 en A67 slechts op een paar minuten rijden.

De woning is courant ingedeeld met royale ruimtes en beschikt o.a. over een ruime living (36m²), heerlijke leefkeuken (ca. 17m²), 3 ruime (slaap)kamers, luxe badkamer en met een mogelijkheid tot werk aan huis.

Indeling

Parterre
Via de overdekte entree komt u binnen in de ruime hal. De hal biedt toegang tot de woonkamer, de trapopgang naar de eerste verdieping, de meterkast en het toilet.

De sfeervolle living heeft een heerlijk zitgedeelte met een sfeervolle gashaard. Door de grote raampartijen is het een lichte en prettige ruimte. De woonkamer is voorzien van een leistenen tegelvloer met vloerverwarming.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de leefkeuken. Hier is voldoende ruimte om met de hele familie te dineren!

De keuken is uitgerust met diverse keukenapparatuur onder andere een gaskookplaat, koelkast en vaatwasser (2019) en combi oven/magnetron. De keuken is ook voorzien van een leistenen tegelvloer met vloerverwarming.

Door de schuifpui in zowel de woonkamer als de keuken heeft u toegang tot de tuin.

Via de keuken heeft u toegang tot de bijkeuken. In de bijkeuken treft u een praktische inbouwkast, de aansluitingen voor het witgoed en is ruimte voor een extra diepvries. Tevens heeft u vanuit de bijkeuken toegang tot de kelder.

In de voormalige garage zijn twee extra kamers gecreëerd welke gebruikt kunnen worden voor verschillende doeleinden. Deze ruimtes zijn voorzien van verwarming en zijn geïsoleerd. Ideaal voor werk aan huis of eventueel als slaapkamer.
Via een loopdeur heeft u toegang tot de tuin.

Eerste Verdieping
Ruime overloop, welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en een ruime luxe badkamer.
Slaapkamer I: 4.44 x 4.23 met een ruime inbouwkast. Slaapkamer II: 4.23 x 5.40 en slaapkamer III: 3.34 x 2.70, via deze slaapkamer heeft u ook toegang tot het royale dakterras.

Via een vlizotrap heeft u toegang tot de bergzolder. Hier bevindt zich de CV-ketel (2012).

De badkamer is in 2019 geheel vernieuwd en is voorzien van een heerlijke regendouche, ligbad, een dubbele wastafel, en design radiator. De badkamer is tevens voorzien van vloerverwarming.

Tuin
De tuin is gelegen op het noordoosten. Desondanks kunt u in de tuin optimaal genieten van de zon!

Op het dakterras, welke te bereiken is via een van de slaapkamers en via een degelijke trap in de tuin, kunt u heerlijk van de zon genieten en hier heeft u optimale privacy.

Aan bergruimte heeft u geen gebrek! In de 2 bergingen is voldoende ruimte voor het stallen van fietsen en tuingereedschap.

De tuin is ingericht met diverse borders, terrassen en is toegankelijk via de ruime oprit met carport.

Locatie
Horst is een gezellig dorp met een compleet centrum met diverse winkels, restaurants en terrassen. Ook heeft Horst een bruisend verenigingsleven met een o.a. een voetbalclub, jong Nederland en een harmonie. Met aan de rand van Horst prachtige bossen met wandelroutes waar u heerlijk kunt ontspannen en kunt genieten van de mooie natuur.

Kortom een heerlijke plek!

Interesse in de fantastische woning? We plannen graag een bezichtiging.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 519.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning Woonhuis
Soort Woonhuis Eengezinswoning
Type Woonhuis Vrijstaand
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Dak Schuin dak

Energie

Energielabel C

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 174 m²
Perceeloppervlakte 470 m²
Inhoud 763 m³

Indeling

Aantal kamers 8
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 84 m²

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object