€ 539.000,- k.k.

De Splinter Kreek 16

Hulst

Omschrijving

Luxe afgewerkte, jonge, vrijstaande woning met carport, garage en diepe, onderhoudsarme achtertuin in woonwijk Wittebrug nabij het centrum van Hulst.

Indeling
Entree aan de zijkant van de woning onder de carport. Hal met trap naar de verdieping, toiletruimte, uitgebreide meterkast en garderobenis. Aansluitend komt men in de leefruimte. De vloer hier is net als in de hal uitgevoerd in hoogwaardige parket. Onder de trap is een praktische bergkast voorzien. Het zitgedeelte bevindt zich aan de voorzijde. Hier is een sfeervolle, strakke gashaard geplaatst. De ombouw van de haard heeft verscholen opbergruimten aan de zijkanten, verder is het zo dat de TV hier ook op bevestigd kan worden.

Het eetgedeelte en open keuken bevinden zich aan de achterzijde. De woning is ten opzichte van de standaard aan de achterzijde ter hoogte van de keuken uitgebouwd. De keuken beschikt over een kookgedeelte en tegen de lange wand een spoelgedeelte met daarin alle verdere apparatuur. De keuken is voorzien van een inductiekookplaat met afzuigkap, vaatwasser, diepvries, koelkast, koffiemachine met vaste wateraansluiting, combi-oven, wijnklimaatkast en gootsteen. De werkbladen zijn uitgevoerd in composiet.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien van respectievelijk 8,5, 14 en 20 m2. De twee grootste slaapkamers beschikken over airco en rolluiken. De luxe badkamer is uitgevoerd met een ligbad, dubbel wastafelmeubel en ruime douchecabine met stoomfunctie. Op de overloop is een aparte toiletruimte. Daarnaast is er een vaste trap naar de tweede verdieping.



Tweede verdieping
Aan de voorzijde op de tweede verdieping bevindt zich de ouderslaapkamer met vaste kastruimte en ook weer airco en rolluik. Aan de achterzijde is een ruime tweede badkamer, deze is uitgevoerd met een derde toilet, ruime inloopdouche en zelfde dubbelwastafelmeubel als in de andere badkamer. Op de overloop zijn de aansluitingen voor wasmachine en droger voorzien. In een aparte kastruimte hangen de WTW-unit en cv-combiketel.

Tuin
Rechts naast de woning staat de garage, deze is gebouwd in spouw en voorzien van een betonnen dak. De vloer is betegeld, verder is er een keukenblokje met watervoorziening en afzuigkap aanwezig. In de voorgevel is een elektrisch bedienbare sectionaaldeur geplaatst. Voor de garage staat de aluminium carport welke plaats biedt aan één auto. Naast de garage is een poortje met achterom naar de tuin. Links naast de woning is een grote dubbele poort ook weer naar de tuin. Alle bestrating van oprit, voor- en achtertuin is uitgevoerd in natuurblauwsteen welke is gelegd en gewapende beton.

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met de bestrating en het hoogwaardige kunstgras. De hele tuin is omheind en op diverse punten voorzien van elektra-aansluitingen. Wat in niet in de vraagprijs is inbegrepen is het chalet wat achter op het terras staat. Eigenlijk mag hier gesproken worden over een kleine vakantiewoning welke volledig is geïsoleerd en beschikt over elektra en wateraansluiting. Het chalet kan worden verplaatst, hieronder is de bestrating en wapening volledig doorgelegd dus daar wordt geen schade van ondervonden. De vraagprijs inclusief chalet bedraagt € 569.000,- k.k..

Bijzonderheden
Een complete, jonge, instapklare woning van alle gemakken voorzien, de aanvaarding is in overleg bespreekbaar.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 539.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis vrijstaande woning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen mechanische ventilatie en airconditioning

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel, airconditioning en gashaard

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 175 m²
Perceeloppervlakte 607 m²
Inhoud 670 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Bergruimte

Garage aangebouwde stenen garage

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object