De Lopinge 47

Cadzand

Omschrijving

Ligging:
Rustig gelegen appartement op de eerste etage met balkon. Gelegen in het centrum van Cadzand-Bad en op korte afstand van alle voorzieningen.

Vanuit De Lopinge is het enkele minuten wandelen tot de jachthaven met het houten plein en de ‘‘walk of freedom’’ en de winkelgalerij. In de winkelgalerij vindt u onder andere een viszaak, delicatessezaak (vleeswaren), fietsverhuur, drogisterij, supermarkt, restaurants en ijssalon. Ook staat u binnen enkele minuten op het brede zandstrand van Cadzand met de diverse strandpaviljoenen zoals ‘’de Piraat’’ en het kleine broertje ‘’Captain’s Paradise’’ waar u kunt genieten van een hapje, een drankje en de ondergaande zon!

Indeling:
Via de gemeenschappelijke inkomhal kunt u met de trap of de lift naar de eerste verdieping. U komt het appartement binnen in de hal, de hal loopt door tot aan de woonkamer en aan het einde van de hal bevindt zich de keuken.
De keuken is voorzien van; 3-pits elektrische kookplaat, afzuigkap, spoelbak, losse koelkast met vriesvak en combi-magnetron. Bij binnenkomst in de woonkamer valt direct het vele licht op door de grote raampartij over de volledige breedte van het appartement. De woonkamer heeft een deur naar het balkon (3,50m x 2m) gelegen op het oosten. Vanuit de woonkamer en vanaf het balkon is er voornamelijk zicht op bomen en groen wat erg aangenaam is.
Aangrenzend aan de woonkamer bevindt zich de slaapkamer met directe toegang tot de badkamer met douche en wastafel. De badkamer is ook vanuit de hal bereikbaar. Verder in de hal is er nog een apart toilet met fonteintje.

Extra’s:
- centrale ligging
- op slechts enkele minuten lopen van strand en zee
- appartement met veel lichtinval
- balkon (7m2)
- gemeenschappelijke fietsenstalling
- parkeerplaats direct voor het gebouw (vergunninghouders)
- bijdrage VVE € 2.332,08 per jaar incl. verzekering, internet, boilerhuur etc.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 225.000,-
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning
Soort HolidayHouse
Bouwvorm bestaande bouw
Recreatiewoning Ja
Permanente bewoning toegestaan

Energie

Verwarming Electrisch

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 55 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object