verkocht onder voorbehoud

Dapperstraat 277B

Amsterdam

Omschrijving

Heerlijk ruim 2-kamer appartement van 57m2 in de bekende Dapperstraat in het gewilde Oost! Voorzien van een ruime en lichte living, twee balkons en een separate berging in de onderbouw.

INDELING
Middels het gemeenschappelijke trappenhuis bereik je dit fijne appartement gelegen op de tweede verdieping. Je komt de woning binnen in de hal, vanuit de hal heb je toegang tot alle vertrekken in de woning.
Aan de straatzijde tref je de royale woonkamer met half open keuken. De grote raampartijen zorgen hiervoor veel lichtinval en uitzicht over de Dapperstraat. Vanuit de woonkamer geeft een openslaande deur toegang tot het balkon op het westen voor een middag en avondzon. Aangrenzend aan de woonkamer is de keuken gesitueerd. De keuken in praktische hoekopstelling is voorzien van diverse inbouw apparatuur als een vaatwasser, oven en 4-pits gasfornuis. In het midden van de woning tref je de badkamer welke smaalvol is betegeld met een grijze tegel en voorzien van een toilet, ruime douche en wastafel. Tevens is hier ruimte en aansluiting voor de wasmachine en droger.
Aan de rustige achterzijde van de woning bevindt zich de ruim bemeten slaapkamer van meer dan 12m2, met frans balkon. Vanuit hier heb je prachtig uitzicht over de rustige binnentuin van het complex. Vanuit de hal heb je tevens toegang tot een bergkast voor de garderobe en meterkast.
In de onderbouw van het complex is een separate berging gelegen van 6m2. Ook is er een gemeenschappelijk binnen tuin met picknick banken, extra gezellig voor als er bezoek is!

VERENIGING VAN EIGENAREN
Het betreft een gezonde en actieve vereniging van eigenaren verdeeld over de Reinwardtstraat 59 t/m 69 (oneven nummers), Dapperstraat 273 t/m 277 (oneven nummers) en Pieter Nieuwlandstraat 60 t/m 72 (even nummers) . Het beheer wordt professioneel uitgevoerd door Ymere VVE beheer. De vereniging beschikt over een meerjarig onderhoudsplan en heeft voldoende geld in kas. De maandelijkse servicekosten voor het appartement incl. berging bedragen € 188,-.

EIGENDOMSSITUATIE
De woning is gelegen op voortdurende erfpachtgrond, welke in eigendom is van de Gemeente Amsterdam. De jaarlijkse canon is afgekocht tot en met 30 april 2033. De verkopers hebben reeds een overstap naar eeuwigdurende erfpacht gemaakt onder de gunstige voorwaarden. Het jaarlijks bedrag wordt vanaf 1 mei 2033 € 538,94. Ideaal dus!

BIJZONDERHEDEN
- Wonen in de bruisende Dapperbuurt!
- Woonoppervlakte 57m2 (NEN2580 Meetcertificaat aanwezig);
- Separate berging in onderbouw;
- Erfpacht afgekocht tot 30 april 2033, overstap naar eeuwigdurend is reeds germaakt;
- Twee balkons;
- VVE bijdrage € 188,00
- Bouwjaar 1983;
- Energie label B
- Gemeenschappelijk binnentuin;
- Parkeren middels parkeervergunning;
- Oplevering in overleg;
- Er is pas een overeenkomst als de koopakte is getekend;
- Koopakte wordt opgemaakt door een notaris in Amsterdam.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 375.000,- k.k.
Status verkocht onder voorbehoud
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement bovenwoning
Aantal woonlagen 1
Woonlaag 2
Kwaliteit normaal
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte
Dak plat dak
Voorzieningen tv kabel

Energie

Energielabel B
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel Intergas

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 57 m²

Indeling

Aantal kamers 2
Aantal slaapkamers 1

Buitenruimte

Ligging in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging box

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object