€ 588.000,- k.k.

Curacaostraat 11

Santpoort-Noord

Omschrijving

Deze karakteristieke en ruim opgezette eengezinswoning(119m2) in Santpoort-Noord heeft een uitgebouwde begane grond, een complete keuken, 4 volwaardige slaapkamers en een moderne badkamer en toiletten. De woning is rustig gelegen met op korte afstand tot de gezellige winkelstraat, maar ook de duinen, scholen en andere faciliteiten zijn op korte afstand!

De woning is gelegen in een rustige straat, met veel openbare parkeergelegenheid. De woning heeft een voortuin van 4 meter diep, hier kunt u een leuk zitje creëren en er staat een houten berging van ca 3m2. Middels de entree betreedt u de woning met toegang tot de woonkamer met open keuken, het toilet, de trapkast met kelder en de trap naar de 1e verdieping. Het toilet heeft een doorgelegde vloer vanuit de hal, een witte wandtegel en daarnaast heeft de achterwand een zandkleurige mozaïektegel. Daarnaast heeft het toilet een wit zwevend toilet, donker natuursteen fonteintje, mechanische ventilatie en in het strakke plafond is een lichtspot aangebracht.

Woonkamer en open keuken
Wat een ruime en wat een licht! De grote raampartij aan de voorzijde van de woonkamer, de bijna volledige glazen pui naar de tuin en de hoogte van het plafond(2.66) zorgen dat dit een zeer lichte en ruime leefruimte is waar u een heerlijke zithoek en eethoek kunt creëren! Op de vloer ligt een brede laminaatvloer, de wanden en het plafond zijn gestuct, daarnaast is er in het plafond een sierlijst geplaatst en zijn er meerdere lichtspots aanwezig.

De keuken heeft een L-opstelling waardoor er naast de inbouwapparatuur veel bergruimte is. De hoogglans witte keuken met zwart aanrechtblad heeft een koelkast, diepvries, oven, combi-magnetron, vaatwasser(2022), 5-pits fornuis en een bijpassende rvs-afzuigkap. Vanuit de keuken is er een loopdeur naar de tuin, maar ook de dubbele openslaande tuindeuren vanuit de eethoek naar de tuin zijn echt een toegevoegde waarde van deze woning.

Eerste verdieping
De met hout beklede trap komt uit op de overloop met toegang tot de 2 slaapkamers, badkamer, separaat toilet en de wasruimte. Vanuit de overloop ligt er een laminaatvloer geheel doorgelegd naar de 2 slaapkamers, welke beide ook grote ramen hebben waardoor er ook hier veel lichtinval is. Net als op de begane grond zijn de wanden en het plafond van de slaapkamers ook strak afgewerkt en hebben tevens en lichte afwerking.

De badkamer is echt een prachtige ruimte! Een mooie inloopdouche met zowel een regen- als handdouche, een modern houten badkamermeubel met waskom, strak gestucte wanden en plafond met daarin een aantal lichtspots. Op de vloer(met vloerverwarming) en in de douche is er gekozen voor een antraciet tegel. De ruimte wordt zowel door het raam als de mechanische ventilatie geventileerd.

Het toilet heeft dezelfde afwerking als het toilet beneden, dus een grijze vloertegel, witte wandtegel en ook hier weer een mozaïek achterwand. Heel praktisch is de aanwezige wasruimte met de opstelling van de wasmachine en wasdroger. Deze ruimte is volledig betegeld en heeft een raam wat zorgt voor ventilatie.

Tweede verdieping
Middels de vaste trap komt u op de voorzolder van de tweede verdieping waar ook weer enorm veel ruimte is. De woning heeft een nokverhoging, hierdoor zijn er twee grote slaapkamers ontstaan en heeft u ruimte welke u kunt gebruik voor het opbergen van spullen. Net als op de eerste verdieping ligt er ook op deze verdieping een nette laminaatvloer geheel doorgelegd naar de twee slaapkamers. Deze slaapkamers hebben beide kunststof kozijnen met meerdere draaikiepramen, daarnaast zijn ook de wanden en het plafond gestuct.

Tuin
Deze onderhoudsvriendelijke tuin met achterom is ruim 10 meter lang en bijna 6 meter breed en heeft een houten schutting(2024) en is met recht een verlengstuk van de woonkamer te noemen. Gooi de dubbele tuindeuren maar open en u zit zo op uw terras in de tuin! De voorzijde heeft een houten berging, maar in de achtertuin staat een stenen berging van ca 9m2 met elektra en een puntdak waardoor u ook een vliering heeft voor bergruimte.

Wat maakt deze woning zo bijzonder:
-Een karakteristieke en uitgebouwde woning
-Een zeer lichte woonkamer met open keuken
-4 zeer ruime slaapkamers
-Badkamer, toilet en wasruimte op 1ste verdieping
-Op korte afstand tot de winkelstraat, de duinen, scholen en diverse voorzieningen
-Remeha CV ketel uit 2019, jaarlijks onderhouden
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 588.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Huidige bestemming woonruimte
Dak zadeldak

Energie

Energielabel D
Verwarming c.v.-ketel en vloerverwarming gedeeltelijk
Warm water c.v.-ketel
C.V.-ketel gas gestookte combi-ketel uit 2019 van Remeha, eigendom

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 119 m²
Perceeloppervlakte 151 m²
Inhoud 410 m³

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in woonwijk
Tuin Achtertuin met een oppervlakte van 60 m² en is gelegen op het oosten

Bergruimte

Parkeergelegenheid openbaar parkeren
Schuur/berging aangebouwd steen

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object