€ 415.000,- k.k.

Clara Zetkinstraat 58

Amsterdam

Omschrijving

Nu in prijs verlaagd!

Interesse, wij nemen graag de tijd voor je! Plan een afspraak via funda en we laten je de woning graag zien met maximaal 2 personen. Komt een fysieke afspraak niet zo goed uit, bel dan voor digitale mogelijkheden!

Ruim opgezette en luxe afgewerkte 5-kamer eengezinswoning met een dakterras van maar liefst 116 m2 gelegen in de buurt Nieuw Geinwijk nabij de Bijlmerdreef in Amsterdam Zuidoost.

Kindvriendelijke buurt met voldoende speelpleintjes, basisscholen en kinderdagverblijven. Voor al uw dagelijkse boodschappen kunt u terecht in het winkelcentrum Ganzenpoort. Gunstige ligging voor diverse OV verbindingen zoals het Metrostation Ganzenhoef en de bushalte met buslijn 41, 47 & 66. De bereikbaarheid is erg gunstig met in de directe omgeving diverse uitvalswegen (A1, A2, A9 en A10). Voldoende gratis parkeergelegenheid in directe omgeving.
In nabije omgeving bevindt zich ook het gezellige winkelcentrum Amsterdamse Poort. Hier kunt u terecht voor de dagelijkse boodschappen, diverse winkels en verschillende horecagelegenheden. In de omgeving vindt u ook Villa Arena Woonboulevard, een filmpje pakken in Pathe Arena, een concert of leuk evenement in Ziggodome, altijd handig.. de Ikea! Kortom genoeg te beleven!


Indeling
Middels de nette voortuin bereikt u de entree van de woning. Bij binnenkomst komt u aan in de hal waar zich de meterkast bevindt, separaat zwevend toilet met een fonteintje en loopt u door naar de riante tuingerichte woonkamer met een fantastische lichtinval door middel van een groot dakraam en de strakke hoogglans greep loze open keuken voorzien van diverse luxe inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat met afzuiging, twee combi-ovens, een vaatwasser, koelkast en vriezer, een Quooker kraan en voldoende kast en bergruimte. De vloer is tevens voorzien van vloerverwarming!






Eerste verdieping
Middels de trap bereikt u de overloop op de eerste verdieping en treft u de eerste slaapkamer, een studeerruimte en een overdekte dakterras waar u een fraai uitzicht heeft over de wijk.

Tweede verdieping
Via de trap bereikt u de overloop op de tweede verdieping met toegang tot de twee ruime slaapkamers, de moderne badkamer met een douche opstelling, wastafelmeubel & een zwevend toilet en de wasruimte.



Bijzonderheden
- Woonoppervlakte 115 m2 (conform NEN2580 meetrapport)
- Luxe keuken
- Drie slaapkamers
- Energielabel A
- Erfpacht afgekocht tot 1 oktober 2046
- Lichte woning
- Gratis parkeren
- Oplevering in overleg

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden).
Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.
Alle opgegeven maten zijn ingemeten conform NEN 2580 en zijn indicatief.
Indien u geen professionele begeleiding wenst in te schakelen, acht u zich volgens de wet deskundig genoeg om alle zaken, die van belang zijn, te kunnen overzien. Wij adviseren je en/of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen!
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 415.000,- k.k.
Status beschikbaar
Aanvaarding in overleg

Bouw

Soort woning woonhuis
Soort woonhuis eengezinswoning
Type woonhuis tussenwoning
Aantal woonlagen 3
Bouwvorm bestaande bouw
Voorzieningen mechanische ventilatie en tv kabel

Energie

Verwarming stadsverwarming

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 115 m²
Perceeloppervlakte 112 m²
Inhoud 388 m³

Indeling

Aantal kamers 4
Aantal slaapkamers 3

Buitenruimte

Ligging aan rustige weg en in woonwijk

Bergruimte

Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object