€ 775.000,- k.k.

Claes de Vrieselaan 158

Rotterdam

Omschrijving

** Inschrijfprocedure: Middels een inschrijving zal besloten worden met welke partij een overeenstemming bereikt wordt. Mocht je een bod willen uitbrengen, kan je dit doen tot woensdag 10 april 2024 17:00 uur. Het recht van gunning is voorbehouden aan verkoper. **

Een unieke gelukstreffer aan de Claes de Vrieselaan! Deze dubbele benedenwoning is in 2015 volledig gerenoveerd, heeft een royale woonoppervlakte van ca. 180 m2, een heerlijke stadstuin van ca. 79 m2 waar je optimaal kan ontspannen terwijl het stadse leven op deze locatie aan je voeten ligt, 4 slaapkamers en een energielabel A. Het huis zit boordevol sfeer en warmte, heeft zoveel luxe te bieden en ook de hoogwaardige afwerking is niet te missen. Van begin tot het einde is er aandacht besteed aan de afwerking en materiaalkeuzes die je terugziet in elke ruimte.
Ook de ligging is top! De wijk Middelland biedt de uitstekende mix tussen rust, groen en de levendigheid van de stad. Je bent op loopafstand van het centrum, de groene Heemraadssingel en het Euromastpark. Ook de direct omgeving heeft ontelbaar leuke hotspots te bieden waar je goed terecht kan voor een hapje en een drankje of je dagelijkse boodschappen. Hier sta je midden in het stadsleven!

Middelland heeft een centrale ligging waardoor het prettig stads wonen is. De woning ligt midden in deze buurt en is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen richting Den Haag / Amsterdam en Utrecht (A13 en A20) en het openbaar vervoer (trams en Centraal Station). Middelland is een bijzondere buurt die vanaf het ontstaan tot op de dag van vandaag een statige sfeer combineert met creatieve bewoners zoals muzikanten, schrijvers en kunstenaars. Kenmerkend zijn de lanen en singels met statige architectuur. De buurt heeft daardoor een rustieke uitstraling. Geen andere buurt heeft als Middelland twee gezichten; de drukte van de stad en tegelijkertijd een gezellige woonomgeving. Door de diversiteit vind je er van alles op het gebied van food, delicatessenwinkels en toko’s, maar ook diverse bars, restaurants en ambachtelijke winkeltjes. Tot slot zijn het stadscentrum en het Euromastpark zeer makkelijk en snel te bereiken. Kortom, een ideale combinatie!

Indeling
Begane grond:
Kom binnen in de entree waarvandaan het leefgedeelte te bereiken is. Wanneer je het leefgedeelte binnenstapt door een toffe glas-in-staal deur, is de grote hoogte van meer dan 3 meter het eerst dat opvalt. Door deze prachtige hoogte is de living ontzettend ruimtelijk en voorzien van veel natuurlijk licht dat binnenkomt door de raampartijen aan de achterzijde. Door de renovatie in 2015 ervaar je een hoogwaardige, stijlvolle afwerking van het begin tot het einde. Een afwerking die voor liefde op het eerste gezicht zorgt en veel inrichtmogelijkheden te bieden heeft. Denk bij deze afwerking aan strakke wanden met lichtspotjes in het plafond, een robuuste eikenhouten vloer die voor sfeer en karakter zorgt en een complete luxe keuken met kookeiland. Het leefgedeelte heeft een diepte van ongeveer 10 meter waardoor het veel oppervlakte heeft. Op deze manier is er veel plek om te tafelen aan een royale eettafel, kan er uitgebreid gekookt worden omdat de keuken zeer riant is opgezet en is een aangename zithoek met een grote bank zo gerealiseerd. Met andere woorden, er is ruimte voor alle woonwensen. De keuken is direct aan de rechterkant gesitueerd wanneer je het leefgedeelte binnenkomt. Deze heeft wit hoogglans fronten, een composiet aanrechtblad en alle soorten inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een koel-vriescombinatie, een 5-pits gasfornuis, een vaatwasser, een kokend waterkraan, een inbouwkoffiezetapparaat voor de lekkerste kopjes koffie in de ochtend, een oven en een combi-oven. Door al deze luxe voorzieningen en de naastgelegen eethoek, is het een feestje om een groot gezelschap uit te nodigen en te zorgen voor een uitgebreid diner!
Tevens is er een inpandige kast gevestigd voor de wasmachine aansluiting en de cv-ketel.

Helemaal aan de achterzijde tref je het zitgedeelte dat uitkijkt over de ruime tuin van circa 79 m2. De tuin is een droom van iedere Rotterdammer door de uitstekende ligging op het zuidoosten. Door de behoorlijke oppervlakte, biedt de tuin diverse zitjes waardoor je altijd wel een plekje in de zon of in de schaduw kunt vinden. Bovendien heeft de tuin een handige schuur voor het opbergen van allerlei spullen.

Terugkomend in de woning/de entree, is de eerste slaap/werkkamer te vinden. Deze kamer heeft raampartijen met uitzicht over de Claes de Vrieselaan, maar biedt toch veel privacy. Naast de slaapkamer is het separate toilet met fonteintje gerealiseerd.

Souterrain:
Wat een ruimte! Vanaf de entree op de begane grond, is middels de trap met glazen balustrade, het souterrain te bereiken. Het souterrain heeft een plafondhoogte van 2,21 meter, beschikt over 3 volwaardige slaapkamers en heeft eveneens een hoogwaardige en moderne afwerking. Door de functionele indeling, is de achterzijde voorzien van 2 ruime slaapkamers, de voorzijde van een slaapkamer en een berging en vind je in het middelpunt de badkamer. De badkamer is uitgerust met een heerlijk ligbad om lekker in te relaxen, een toilet, een dubbele wastafel met meubel en een douche. Perfect voor stellen en gezinnen!

Afmetingen
Voor de afmetingen en indeling zie onze gedetailleerde plattegrond.

Bijzonderheden
• Bouwjaar: 1950
• Woonoppervlakte circa 180 m2
• Inhoud circa 567 m3
• Achtertuin van circa 79 m2
• Eigen grond
• Energielabel A
• De woning is in 2015 volledig gerenoveerd
• Verwarming en warm water middels cv-ketel
• Eikenhouten vloer aanwezig in de volledige woning
• Volledig voorzien van dubbele beglazing met kunststof kozijnen
• Goed functionerende, actieve Vereniging van Eigenaars; bijdrage circa € 95,- per maand
• In de koopovereenkomst wordt een ouderdomsclausule opgenomen
• In de directe omgeving zijn alle dagelijkse voorzieningen te vinden, zoals openbaar vervoer, winkels, horeca,
goede verbinding tot uitvalswegen en recreatiemogelijkheden
• Oplevering in overleg.

Wij nodigen je van harte uit om deze dubbele benedenwoning met tuin in Rotterdam met eigen ogen te bewonderen.

Bel voor een vrijblijvende afspraak. We geven graag de mogelijkheden door!

De informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
+ Lees de volledige omschrijving

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs € 775.000,- k.k.
Status onder bod
Aanvaarding in overleg
VVE checklist niet aanwezig

Bouw

Soort woning appartement
Soort appartement benedenwoning
Aantal woonlagen 2
Woonlaag 1
Bouwvorm bestaande bouw
Open portiek nee
Huidige bestemming woonruimte

Energie

Energielabel A
Verwarming c.v.-ketel
Warm water c.v.-ketel

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte 180 m²

Indeling

Aantal kamers 5
Aantal slaapkamers 4

Buitenruimte

Ligging in centrum en in woonwijk

Bergruimte

Parkeergelegenheid betaald parkeren en parkeervergunningen
Schuur/berging vrijstaand hout

Locatie

Bericht aan makelaar

Deel dit object